Foto: Mega
Gode tips

12 ting, du skal glæde dig til 2020

af Rebecca Laudrup 28/01/2020
Den første januar vågnede du sikkert op med hovedpine og glitter i skoene, men du havde nok også en masse forventninger til, hvad det nye år vil bringe. Listen er formentlig lang med alt dét, du vil se, nå, vide og gøre – derfor har vi gjort det hårde arbejde for dig og fundet (noget af) det, du skal glæde dig til. Fra den nye serie til den første mandag i maj, de anderledes jeans, årets modefest og de største kunstnere i verden, som i år spiller på dansk jord.
Endnu en sæson er på vej! Har du også bingewatchet den ene serie efter den anden? Og tæller du nærmest ned, til den næste sæson udkommer? Ja, så har vi gode nyheder til dig, for i 2020 kan du bl.a. se June Osborne, Offred eller Ofjoseph skabe kaos i Gilead, eller du kan også se sæsonafslutningen på den danske Netflix-original The Rain. Listen med serier, du skal se eller gense, er lang ... Glæd dig til The Handmaid’s Tale, sæson 4 (HBO). Sex Education, sæson 2 (Netflix). Euphoria, sæson 2 (HBO). The Rain, sæson 3 (Netflix). Killing Eve, sæson 3 (HBO)
Supermodellerne fylder rundt ... De er smukke, høje og nogle af de mest anerkendte modeller gennem tre årtier ... I år fylder tre supermodeller rundt, og vi glæder os til at se deres næste skridt! Gisele Bündchen, fylder 40 år d. 20. juli. Claudia Schiffer fylder 50 år d. 25. august. Naomi Campbell, fylder 50 år d. 22. maj.
Skal vi danse? Selena Gomez, Sam Smith, Helsey og Lana Del Rey udkommer (forhåbentlig) med nye, funklende og dansable popalbum – (desværre) ikke som et firemandsband, men hver for sig ... Men det kan vi nu også godt leve med!
Nye serier, du skal holde øje med! ... Den nye miniserie The Undoing af Susanne Bier, hvor en af vores absolutte favoritter Nicole Kidman og altid charmerende Hugh Grant spiller sammen. ... En filmatisering af Stephen Kings The Outsider, om et dramatisk mord på en 11-årig dreng. Hoved-rollen spilles af Jason Bateman (fra Ozark og Horrible Bosses, red.). ... The Plot Against America, endnu en mini-serie, hvor vi blandt andet får mulighed for at se ultraseje Winona Ryder udfolde sig endnu mere. (alle på HBO Nordic)
Den første mandag i maj Måske venter du (også) med spænding på tirsdag d. 5. maj tidlig morgen (ligesom vi gør på ELLE-redaktionen) på at se, hvad Kim Kardashian West, Lady Gaga, Blake Lively, Gigi Hadid og Anna Wintour havde på til årets Met Gala, mens vi sov? Vi kan allerede nu hinte om, at temaet i år bliver About Time: Fashion and Duration (Om tid: Mode og varighed, red.), hvilket helt sikkert kan tolkes kreativt i mange forskellige retninger. Når det så er sagt, så er det ikke kun den store modefest, vi glæder os til, for museet The Met har også 150-års jubilæum, og det fejrer de med en række særlige udstillinger.
En ny film ... ... Til dig, der elsker action, og som altid er klar til at se agent 007 aka Daniel Craig redde verden, for femte og sidste gang, på det store lærred. Bond 25: No time to die, premiere d. 02.04.20. ... Til dig, der elsker at se bøger komme til live. Filmen Undtagelsen, om voksenmobning på arbejdspladsen, er baseret på Christian Jungersens bestseller, og du kan nu glæde dig til at se en dansk thriller, hvor skuespillerinderne Sidse Babett Knudsen, Danica Curcic, Amanda Collin og Lene Maria Christensen spiller sammen. Undtagelsen, premiere d. 30.04.20. ... Til dig, der elsker film baseret på virkelige hændelser. En historie om tre kvinder, der fik nok af at arbejde på en af de mest sexistiske arbejdspladser også kendt som nyheds-tv-stationen Fox News. Rollerne bliver spillet af Nicole Kidman, Margot Robbie og Charlize Theron. Bombshell – Opgørets time, premiere d. 27. 02.20.
De 3 koncerter, vi gerne vil opleve ... 1. ”You’re my, my, my, my lover” synger hun forhåbentlig på Orange Scene. Taylor Swift (som er den mest prisvindende nulevende kunstner, red.) er nemlig på Roskilde Festival den 1. juli (Psst ... Festivalen fylder 50 år, så mon ikke navnene i år bliver ekstra store?). 2. Den svenske popdronning Robyn spiller på NorthSide den 5. juni. Og der vil hun helt sikkert ikke danse alene ... 3. Vi gad godt skråle med på My Heart Will Go On, når Céline Dion spiller i Royal Arena den 1. september, mens vi sender nostalgiske tanker til Titanics Rose og Jack!
Velkommen ind i Villaen Staycation er i den grad gået hen og blevet det helt nye, og derfor er vi flere, der glædeligt klapper i hænderne, når et nyt, lækkert og anderledes hotel åbner i vores egen lille storby. Det nye, storslåede hotel Villa Copenhagen, som er placeret få minutter fra Tivoli, åbner endelig i foråret 2020. Et hotel med 390 værelser og suiter, i hjertet af hovedstaden, og med et bæredygtigt tvist: ”Her er bæredygtighed ikke en pligt, men et bevidst valg. Villa Copenhagen satser på nytænkende service i form af uformelle relationer, som skræddersys efter den enkelte gæst.” Hvornår kan vi komme på besøg?
Hip hip ... ... Hurra! Vi er så klar til den store nationale begivenhed d. 16. april, hvor H.M. Dronning Margrethe fylder 80 år. Ja, det skal da fejres med flag, champagne – og øjnene klistret til skærmen for at opleve de mange celebre gæsters smukke kjoler.
Aloe Vera i dine jeans? Det lyder måske en smule besynderligt, men den er altså god nok, for Pieszak udkommer som de eneste med et nyt produkt, der består af jeans med Aloe Vera-mikrokapsler i. Hvordan de gør det ... ved vi ikke, men det er indvævet i tekstilerne, som derefter sikrer konstant fugt. Ja, ræk lige hånden op, hvis du også gerne vil have bløde ben hele dagen, året rundt! Her på ELLE-redaktionen har vi i hvert fald armene i vejret. Pieszak lancerer jeansene i 2020 som de første.
Årets to køb ... 1. Chanel har med Karls arvtager Virginie Viard fået et knap så humoristisk, men mere brugbart touch, og så er den nyeste ’Chanel 19’-taske uden tvivl en ny klassiker. Suk. 2. Bottega Veneta er stadig på alles læber og ønskelister, efter at Daniel Lee tiltrådte som chefdesigner i 2018. De flettede mules og smørbløde tasker fortsætter, så du kan godt begynde at spare sammen!
Foto: Mega
Årets modeprisfest! ELLE Style Awards 2020. Det er ikke kun i New York, de kan ... I Danmark har vi også vores helt egen modefest, som i år afholdes d. 1. maj. Stay tuned ...

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her