Spice Girls: 7 trends, Spice Girls startede, som er på mode igen!

Foto: All Over Press

Rygterne om Spice Girls’ genforening fortsætter med at svirre, om end det desværre ikke betyder, at de giver koncerter (i første omgang - man har lov til at håbe!). For vi er da en del, der bliver ramt af en seriøs 90’er nostalgi, hver gang der bliver spillet hits som ”Wannabe” og ”Say you’ll be There” over radioen eller på anlægget.

I wanna, (ha) I wanna, (ha) I wanna, (ha) I wanna, (ha), I wanna really, really, really wanna zigazig ah – bedre bliver det altså bare ikke! 

Og dem, som tror at Spice Girls ikke berigede os med andet end mega-hits, må tro om igen. For udover hit på hit, med tekster der går direkte i vores teenage-hjerte, så har 90’ernes mest ikoniske popgruppe altså også beriget os med trends, der går igen den dag i dag, og som store modehuse, herunder Balenciaga og Tommy Hilfiger nu har taget til sig.

Nysgerrig efter de 90'er tendenser, du nu skal inkorporere i din garderobe? Så på med dine dad sneakers og den smalle solbrille og swipe din nostalgiske vej gennem galleriet, hvor vi har samlet de 7 trends, som Spice Girls på mange måder startede.

Sporty Spice, Scary Spice, Baby Spice, Ginger Spice og Posh Spice approves!

via GIPHY

Spice Girls: 7 trends, den ikoniske pigegruppe startede

Relaterede artikler