Modens hotteste navne lige nu

Modens hotteste navne lige nu
Foto: Imaxtree, Inez, Vinoodh, PR

Det er efterhånden gået hen og blevet mere og mere almindeligt, at de store modedesignere springer rundt mellem modehusene. Tiden, hvor designere dedikerede hele sin karriere til ét modehus, er altså ovre. Og hvis I har svært ved at finde rundt i de mange skift designerne imellem, så forstår vi det godt. Derfor har vi lavet en oversigt over, hvor de hotteste designere hører til lige nu.

Læs også: Chanel hylder modehusets grundlægger, Coco Chanel, med ny film

Vi stiller blandt andre skarpt på Diors chefdesigner, Maria Grazia Chiuri, som skiftede til det italienske modehus i 2016 - og hvilket år. Hendes første kollektion på SS17-catwalken for Dior var the talk of town, da den indeholdt en masse politiske - og feministiske - budskaber. Ét af de mest regrammede items blev den hvide statement t-shirt med teksten We Are All Feminists, og selvom vi stadig har til gode at se hendes egen signatur, tyder noget på, at det kommer til at handle om kvindelig styrke. 

Og så kan du blive klogere på den nuværende chefdesigner hos Calvin Klein, Raf Simons, som både kan skrive Dior og Jil Sander på CV'et. 

Se med i galleriet, hvor vi har samlet fem af modens hotteste navne lige nu, som oven i købet har et imponerende CV af modehuse...

Modens hotteste navne lige nu

Relaterede artikler