Josephine Skriver: "Jeg er ikke et videnskabeligt eksperiment"

@josephineskriver

Den danske Victoria's Secret model, Josephine Skriver, der var nomineret som 'Årets model' til ELLE Style Awards 2015, er langt mere end et fotogent ydre. 

Josephine Skriver bruger nemlig også en stor del af sit liv og sin stemme til at tale for en hjertesag, der står den kun 22-årige topmodel meget nært; nemlig hvordan det er at være barn af homoseksuelle forældre og være dét, hun selv betegner som 'et regnbuebarn'.

Se også: Uffe Buchard: Det' en ommer!

Det er en sag, der står Josephine Skriver meget nært, og i et ærligt interview i ELLEs maj-magasin fortalte den smukke model, hvordan det er vigtigt for hende at vise omverdenen, at hendes familie er mindst lige så 'rigtig' som alle andres. Som international model fortæller Josephine Skriver, at hun er glad for at være stået frem med sit budskab, og at det føltes helt rigtig.

En af de måder, hvorpå Josephine Skriver for nyligt har brugt sin stemme i debatten, er i forbindelse med det kommende valg i Australien vedrørende homoseksuelles ret til at gifte sig. Her deltog Josephine Skriver for nyligt i det australske tv-program 'Australia's Weekend Today', hvor hun svarede tilbage på noget af den kritik, hun har mødt i forhold til at være blevet kaldt et 'videnskabligt eksperiment' som regnbuebarn.

Se også: Dagens highstreet-fix: Flared jeans på budget

I interviewet fortæller Josephine, at det hun oftes hører af kritik særligt kommer via Facebook, hvor folk ikke har noget filter. Hun refererer til at være blevet udsat for "cyberbullying", hvor hun oplever, at folk skriver, at det er "synd for hende", og at de "har ondt af hende". 

Josephine Skriver fortæller dog, at det ikke er noget, der påvirker hende særlig meget. Det vigtigste for Josephine er derimod, at blive ved med at fortælle sin historie, således at folk kan blive mere oplyste omkring emnet. Josephine understreger i tv-interviewet, at det er vigtigt, at folk forstår, at der i dag er mange måder at være en familie på.

Se også: Moderedaktørens 10 juni-favoritter

I slutningen af interviewet til australsk tv bliver Josephine spurgt om, hvad hendes budskab til Australien, i forhold til det kommende valg vedrørende homoseksuelles ret til at gifte dig, er. Her lyder det fra Josephine: 

"Love should be a celebration and not a battle! Everbody has the right to get married, get celebrated and to start a family and be happy with each other"

Respekt og high five fra hele ELLE-redaktionen til Josephine og for hendes store mod til at stå frem og bruge sin stemme i denne sag!

Vi er stolte af at have en så sej, modig og stærk personlighed på den danske modescene.

Se også: Cheap'n'chic: Sommerstil på budget

Se billeder af smukke Josephine Skriver i galleriet.

Psst... Brug pilene eller 'swipe' dig gennem galleriet!

Mandagsmuse: Josephine Skriver

Relaterede artikler