Highlights: 100 måneder med dansk ELLE

Foto: Sean McMenomy / PR

Det er en helt særlig måned for os på ELLE-redaktionen. I denne måned er vi på gaden med vores udgivelse nummer 100, hvilket betyder, at dansk ELLE har været på gaden i 100 måneder. Hurra!

Og hvilken bedre anledning at se tilbage på modebilledet, og hvordan det har udviklet sig siden det første ELLE blev lanceret den 22. september 2008.

Hvad husker vi særligt fra de sidste 100 måneder - hvilke højdepunkter har der været på modefronten, hvilke tasker har vi drømt om (og investeret i), hvilke modehuse har fået ny chefdesigner, hvad har vi spist og hvilke film og serier har været 'talk of town'?

Med andre ord; hvad har vi særligt været optaget af de sidste 100 måneder, hvor ELLE har været på gaden? Ikke så lidt, kan vi godt afsløre. 

Læs også: ELLE nummer 100 // Få et smugkig på magasinet

I ELLE nummer 100 finder du et særligt jubilæumtillæg, hvor vi har lavet en tidslinje fra 2008 frem til i dag med alle de vigtigste højdepunkter fra ELLEs sidste 100 måneder - og vi tør godt love, at der er mange ting, som du med garanti kan nikke genkendene til og huske fra de sidste 100 måneder på modefronten.

I galleriet kan du få et smugkig på vores store ELLE 100-tidslinjen med et udvalgt af de højdepunkter, der har været i perioden 2008-2016 - resten finder du i vores særlige jubilæumsnummer, som er på gaden til og med den 26. januar 2017.

Highlights:100 måneder med dansk ELLE

 

Relaterede artikler