Her er de smukkeste, gravide prinsesser med god stil

Foto: All Over Press

De fleste piger er vokset op med drømmen om en dag at blive prinsesse - og en verden som består af privatchauffører, ekstravagante kjoler, funklende juveler, enorme middagsselskaber og en billedskøn prins ved sin side lyder da også som den helt ideelle verden, hvis du spørger os.

At blive prinsesse betyder dog ikke kun at en glamourøs tilværelse naturligt følger med. Som prinsesse har man nemlig også et enormt ansvar for blandt andet at fremstå fejlfri og ikke mindst at sørge for, at skaren af tronfølgere bliver bevaret.

Læs også: Se 26 af prinsesse Dianas mest ikoniske outfits

En af de prinsesser der sørger for at den engelske tronfølge er sikret langt ud i fremtiden, er den smukke prinsesse Catherine, hertuginde af Cambridge, der for nyligt offentliggjorde den glædelige nyhed, at hun venter sit 3. barn med Prins William. Den 35-årige Kate vil derfor føde en lille prins eller prinsesse, der kommer til at være den 5. på ventelisten til at overtage den britiske trone.

At den engelske prinsesse igen er gravid betyder, at vi, indtil foråret næste år, vil komme til at se prinsessen i flotte kjoler og andre outfits, der tillader hendes voksende mave at fremstå fashionabelt på den mest fornemme måde. Prinsessen er da også kendt for at være helt fremme på noderne, når det kommer til de nyeste, royale fashion trends uanset om hun er gravid eller ej.

Herhjemme har vi kronprinsesse Mary, der før er blevet spottet i alt fra highstreet mærker såsom H&M til eksklusive sko fra Manolo Blahnik og hun har derfor formået at slå fast, nationalt som internationalt, at hun i dén grad er et vaskeægte royalt stilikon.

Læs også: Kronprinsesse Mary kåret som verdens mest stilfulde prinsesse

Som en hyldest til den glædelige nyhed om endnu en royal tronfølger i England, har vi i galleriet nedenfor samlet nogle af de smukkeste europæiske prinsesser og deres bedste gravide stiløjeblikke. Prinsesser, der alle formåede at kombinere struttende maver med fashionable outfits, der får dem til at fremstå lige så perfekt som vores egen prinsessedrøm.

Psst.. Du kan enten klikke eller 'swipe' dig igennem galleriet...

Her er de smukkeste, gravide prinsesser med god stil

Relaterede artikler