Helt tæt på den danske topmodel Line Brems

Foto: Henrik Bülow

Denne måneds ELLE-forside prydes af den gudesmukke model fra Le Management, Line Brems. En model, der på trods af sine kun 18 år allerede har været på flere internationale catwalks, end de fleste modeller tør drømme om. 

Moncler, Louis Vuitton, Sonia Rykiel, Dolce & Gabbana, Givenchy og Jeremy Scott er nemlig bare nogle af de modehuse, som Line Brems har været på catwalken for i forbindelse med de netop overståede SS16-modeshows!

Se også: 10 danske modeller, der hitter på de ointernationale catwalks

Der hersker derfor netop nogen tvivl om, at danske Line Brems er en af de topmodeller, som virkelig er ved at skabe sig en karriere som international topmodel - og det er da heller ikke kun herhjemme, at vi kan blive enige om dét faktum!

For nyligt rettede amerikansk Vogue nemlig også deres spotlight mod den smukke danske model, og i en artikel på Vogue.com sammenlignede det amerikanske modemagasin sågar Line Brems med verdens - ja nok mest eftertragtede og anerkendte - topmodel i nyere tid: Cara Delevingne. 

Se også: Moderedaktørens dagbog fra Paris Fashion Week

Selvom Line Brems var beæret over at blive sammenlignet med én af verdens største topmodeller, så understreger hun, at hun primært fokuserer på at være sig selv:

"Cara ligner Cara, og jeg ligner mig. Jeg ville være ærgelig over, hvis nogen tror, at jeg prøver på at ligne hende - for hvorfor skulle jeg det? Jeg kan jo kun være mig selv", fortalte Line Brems i interviewet til Vogue.

Den netop overståede Paris Fashion Week blev afslutningen på en lang måned fyldt med shows, castings, fittings og utallige timer i makeupskolen.

Til Paris Fashion Week var Line Brems blandt andre på catwalken for Sonia Rykiel, Moncler og Louis Vuitton og hvis du er nysgerrig efter, hvordan en international modeuge a la Line Brems ser ud, kan du se med i galleriet, hvor Line Brems tager os med behind the scenes til Paris Fashion Week! 

Se også: Take off: Se Chanel SS16, der var forvandlet til en lufthavn

Kom med Line Brems backstage lige før showstart i Paris, se hvordan ventetiden imellem de forskellige show fordrives, og hvordan hun blev fragtet fra det ene show til det andet på motorcykel i de parisiske gader!

Vi har samlet alle Line Brems' dagbogsbilleder i galleriet, hvor du også kan læse en lille beskrivelse til hvert enkelt billede fra Line.

Psst... Billedet af Line Brems øverst stammer fra modeserien 'Gangsta Girl', som du finder på side 132 i denne måneds udgave af ELLE!

Line Brems' modeuge-dagbog fra Paris Fashion Week

Relaterede artikler