Frida Gustavsson: Se mine sko

Frida Gustavsson: Se mine sko
Foto: Hjalmar Rechlin

Når svenske topmodel Frida Gustavsson ikke poserer foran fotograferne, er hun ivrig rytter, og så har hun en cool og feminin stil. 

Derfor har ELLEs Fahion Director, Josephine Aarkrogh, været på besøg hos Frida, hvor hun fik lov til at tage et kig i modellens skoskab, der bød på alt fra ridestøvler og herresko til feminine sko - de fleste af dem - med lidt hæl. 

Læs også: Designerne bag Baum und Pferdgarten: Se vores sko

Ja, Frida er trods sine misundelsesværdig lange ben ikke bange for at gå i høje hæle, da hun elsker den klikkende lyd hælen giver. Samtidig går hun dog meget op i komfort, men kunne aldrig finde på at gå i sneakers: 

Mine yndlingssko er de flade Manolo Blahnik-sko (på portrættet, red.), som jeg havde på til mit bryllup. De klarede en hel dag (og nat) med regn, terræn og dans, dans, dans! Jeg går meget op i, at mine sko er komfortable, men når det er sagt, kan jeg ikke lide at gå i sneakers. Jeg kan ikke lade være med at tænke på, at de er lavet til at træne i. Så går jeg mere efter sko i godt kvalitetslæder, så de er behagelige. Mit yndlingsmærke er Prada.”

Se alle Frida Gustavssons sko i galleriet - hvor du også finder hendes næste køb, som er et par herreinspirerede sandaler fra Dorateymur.  

Frida Gustavsson: Se mine sko

ELLEs nyhedsbrev

Relaterede artikler