En hilsen fra chefredaktricen: Drittkule Josefine

Foto: Sean McMenomy, produktfoto: PR
Tekst: Cecilie Ingdal
 
Jeg har af princip aldrig brugt læbestift. Jeg blev nemlig som barn smådrillet med mine voluminøse læber, så dem skulle der bestemt ikke mere fokus på. Og som voksen er jeg tilsvarende ofte blevet spurgt, om mine læber nu også var ægte, i en grad så da jeg til et middagsselskab for år tilbage sad til bords med en plastikkirurg, ville han gerne lige trykke på mine læber, før han troede på, at de ikke var udstoppet med Restylane.
 
 
Men da årets ELLE Style Awards oprandt i maj, kunne jeg alligevel ikke dy mig for at bede makeupartisten om at prøve at duppe lidt rødt på dem. Bare en lillebitte smule. Og ja, inspirationen til mit mod på endelig at kaste mig ud i de røde læber er naturligvis en vis Noora Sætre. Den cool, feministiske og underspillede norske Skam-stjerne, der ikke bare løb med Williams hjerte, men også med alle vores andres. Hendes afblegede page holder mit hår vist ikke helt til, men jeg er da omgivet af flere både unge og voksne kvinder, hvis lange leverpostejs- jeg mener karamel- farvede lokker har måttet lade livet for en skarp Noora-klipning, ligesom ikke bare læbestiften, men også de højtaljede 1990’er-jeans igen er blevet en fast del af manges look.
 
Læs også: Kom med til ELLE&Dig i København og Aarhus
 
Der var da også vild jubel på ELLE-redaktionen, da ’Nooras’ manager, Anne Lindberg, vendte positivt tilbage på vores forespørgsel om at få lov at interviewe og fotografere stjernen. Vi har forsøgt os over en længere periode, men pga. de stramme, beskyttende Skam-kontrakter har seriens skuespillere ikke måttet udtale sig til pressen. Det må de heldigvis nu, hvor serien (desværre) er slut, og vi er på ELLE pivstolte over at bringe det allerførste interview – ikke med Noora, men med den ualmindeligt levende, charmerende, sprudlende, smittende glade, eftertænksomme, superprofessionelle og drittkule Josefine Frida Pettersen, som Noora hedder i virkeligheden.
 
Så GLÆD dig til på side 46 at møde hende i et ærligt interview (fyldt med herlige norske gloser som herregud, ligesom, vældig og gøy) med ELLEs Editor, Malou Wedel Bruun, og til at svælge i fotograf Asgers Mortensens smukke billeder af hende, skudt på og omkring Kgs. Nytorv. I anledning af, at festsæsonen for alvor er over os, er hun selvfølgelig stylet i nogle af sæsonens mest festlige looks af Fashion Director Josephine Aarkrogh, så lad dig endelig inspirere til en laber afslutning på 2017. Måske endda tilsat de røde læber?
 
Rigtig god læselyst,
I galleriet kan du se chefredaktricens favoritter lige nu...

En hilsen fra chefredaktricen: Drittkule Josefine

 

Relaterede artikler