ELLE-redaktionen: Sådan fik vi jobbet på ELLE ( + vores bedste karriereråd)

ELLE-redaktionen: Sådan fik vi jobbet på ELLE

Den danske udgave af ELLE så første gang dagens lys i september 2008 og flere af de personer, der er ansat på ELLE den dag i dag, var faktisk også med den dag i september, hvor det hele startede for lidt mere end otte år siden.

Der er selvfølgelig sket meget siden da, og udover at magasinet har udviklet sig meget i løbet af de seneste år, så er det også sket meget på det redaktionelle plan - nogle er gået fra at være praktikant til assistent for nu at sidde som Fashion Editor og Styling Director, nye stillinger er blevet oprettet og nogle er kommet til senere. 

Vi har spurgt nogle af ELLE-redaktionens ansatte ind til deres karriereforløb, herunder hvordan de fik jobbet på ELLE, hvad jobbet består af, og hvad deres all-time bedste karrieretip, de kan give videre, er.

Så hvis du drømmer du om et job på et modemagasin som ELLE, eller bare godt kunne tænke dig at vide, hvad det indebærer at være ansat på et modemagasin, herunder hvilke opgaver, der hører til de forskellige stillinger, så se med i galleriet, hvor vi har samlet nogle af ELLE-redaktionens karriereforløb og bedt om deres bedste karrieretip.

Psst... Brug pilene eller 'swipe' dig gennem galleriet. 

ELLE-redaktionen: Sådan fik vi jobbet på ELLE

Relaterede artikler