Designerne bag Baum und Pferdgarten: Se vores sko

Baum und Phergarten: Se vores sko
Foto: Pia Winther

Designerne bag Baum und Pferdgarten, Helle Hestehave (tv.) og Rikke Baumgarten (th.), går kun i deres eget design, når det gælder tøj. Til gengæld er de ikke blege for at shoppe nye sko, især når de rejser, for ”det er, som om man ikke rigtigt kan komme hjem uden nye sko,” som de siger.

Der er skomærker, som går igen hos begge designere, såsom Miu Miu og Chloé, men alligevel er deres skostile meget forskellige. Helle kan godt lide et nedtonet outfit i hverdagen, og derfor må hendes sko gerne larme lidt: 

"Jeg har ofte jeans på og er egentlig ret nedtonet i mit tøj, så nu, hvor jeg kigger på mine sko, kan jeg godt se, at de allesammen stikker ud på en eller anden måde. Skoene skal ’kunne’ noget. Så når jeg har sneakers eller mere praktiske vinterstøvler på til arbejde, skifter jeg rigtig ofte, når jeg kommer frem,” fortæller Helle Hestehave.

Se også: Trine Kjær: Se mine sko

Når det kommer til Rikke, så er hendes skostil lidt mere vild med mange sko-showstoppers og fine detaljer:

”Jeg er måske lidt mere crazy end Helle, når det kommer til sko, og vi falder faktisk sjældent for de samme sko. Vi har bestemt hver vores stil, men jeg kan sagtens se, at Helles sko er flotte, og forstå, hvorfor hun skal købe dem. Vi er ret gode til at motivere hinanden til det næste køb.”

Vi har besøgt duoen i deres smukke showroom i Amaliegade til en snak om sko, og nedenfor kan du komme se deres misundelsesværdige skoskab. 

Designerne bag Baum und Pferdgarten: Se vores sko

Relaterede artikler