Derfor er Selena Gomez tidens mest populære kendis

Foto: All Over Press
There is a new it-girl in town! Og hendes navn er Selena Gomez.
 
Den 23-årige Selena Gomez er nemlig den person på Instagram, der har allerflest følgere - i hele verden! Med over 70 millioner followers, hvilket er mere end Frankrigs befolkning, kan ikke engang verdens realitystjerne nr. 1 Kim Kardashian, eks-kæresten Justin Bieber eller BFF'en Taylor Swift følge med Selena Gomez' popularitet på de sociale medier.
 
Men hvad er det lige, at den kun 23-årige mørkhårede skønhed, som vi bedst husker fra hendes tid på Disney Channel og som Justin Bieber’s x-kæreste, kan? Vi er dykket lidt ned i Selena Gomez liv og hendes vej til toppen.
 
Se også: Sådan bliver du populær på Instagram
 
Selena Gomez fik sine første pris-nomineringer efter sin hovedrolle i Disneys tv-serie “Wizards of Waverly place”. Siden har Selena skabt et navn for sig selv med flere store pophits og roller i både film og tv-serier.
 
I 2013 udgav Selena den ørehængende single ‘Come And Get It’, der strøg direkte indpå Billboard listens top 10, og 2015 sang hun modellerne ned af catwalken til tidens mest hypede modeshow af dem alle: Victoria's Secret Fashion Show og i 2016 udgav hun så megahittet 'Hands to Myself'.
 
Dertil er Selena Gomez selvfølgelig også med helt fremme, når det gælder mode og stil, og hun har derfor også være på forsiden af både ELLE, Cosmopolitan, Teen Vogue og Grazia Daily. 
 
Men udover at hun har et imponerende CV, så må hun også kunne noget 'ekstra', der gør, at følgerne strømmer til hendes Instagram-profil. 
 
Se også: Her er de kendisser, du skal følge på Snapchat
 
En af årsagerne til hendes succes kan være det faktum, at hendes Instagram-profil både er professionel og personlig. Som følger af Selena Gomez' liv på Instagram får man et glimt af hendes hverdag, der både indeholder professionelle og mere personlige billeder. Man kan derfor følge med i hendes rejser rundt i verden, se hendes garderobe og møde hendes crew, familie og venner, men dét at billederne er personlige og ikke virker (helt så) opstillede gør måske, at det virker mere ægte og dermed også mere tiltalende at følge hende. 
 
Derudover er hun ikke en af de kendisser, der uploader fem billeder om dagen for at 'fodre' sine følgere. Selena Gomez har fx kun postet 1131 billeder, hvilket - sammenlignet med fx Kylie Jenner, der har postet over 4000 billeder - ikke virker så prangende.
 
Til sidst spiller det måske også ind, at hun har nogle meget loyale fans, fordi de er "vokset op" med hende og har fulgt hende lige siden tiden på Disney Channel.
 
Læs også: Alt, du skal vide om Lady Gagas vilde forvandling gennem tiden
 
Og ja, så kommer vi nok heller ikke udenom, at venskabet med Taylor Swift og tiden med Justin Bieber trods alt også har pustet lidt til hendes succes.
 
Men lige meget hvad, så er Selena Gomez i hvert fald hottere end hot lige nu, og til BFF'en Taylor Swift og Instagram-darlingen Kim Kardashian er der vist kun én ting at sige: ... There is a new Instagram-queen in town!
 
I galleriet har vi samlet en masse billeder af Selena Gomez, som i den grad understreger, at Selena Gomez også kan kalde sig mode- og stilbevidst.
 
Psst... Brug pilene eller ’swipe’ dig gennem galleriet!
 

Selena Gomez

Relaterede artikler