Sex and the City Carrie Bradshaws 20 bedste stilråd

Foto: All Over Press

Efter 6 sæsoner, 94 afsnit, 2 spillefilm og 18 år har den fiktive fashionista, Carrie Bradshaw, efterhånden brudt alle regler og normer, hvad angår mode og stil - og hun har inspireret os alle til at gøre det samme…

Det online nyhedsite, Popsugar.com, har samlet hele 43 stilråd, som Carrie Bradshaw har givet os gennem tiden, og ELLE-redaktionen har udvalgt de bedste 20 af dem til dig! 

Læs også: Yes, der kommer en SATC 3! 

Gennem hele 18 år har vi siddet bag skærmen og forgudet den stilige og frygtløse hovedperson fra den populære og ofte omtalte HBO-serie, Sex and the City.

Carrie Bradshaw har formået at være den bedst klædte kvinde på internationalt TV lige siden, vi for første gang blev præsenteret for hende den 6. juni 1998.

Hvis der er noget, som alle modeentusiaster kan nikke genkendende til, så er det det faktum, at moden skifter i takt med urets tikken.

Læs også: Sarah Jessica Parker forbereder stilen til SATC 3

Trends kommer og går, så det kan sommetider godt være lidt svært at følge med, og fra tid til anden kan man komme i tvivl om, hvad der er do, og hvad der er don’t i forskellige anledninger og sammenhænge.

18 år er lang tid, og det er de færreste mennesker, der har samme langtidshukommelse som en elefant. Derfor har vi, med inspiration fra Popsugar.com, samlet de 20 bedste og mest inspirerende stilråd, som Carrie Bradshaw har været så generøs at dele med os gennem tiden.

Læs også: Sarah Jessica Parker lancerer ny kollektion af brudesko

Se Carrie Bradshaws 20 bedste stilråd i galleriet, hvor du også kan se fabelagtige billeder af vores allesammens yndlings fashionista og evige stilikon.

Psst. klik eller ‘swipe’ dig gennem billederne.

Carrie Bradshaw

Relaterede artikler