Camilla Stærk: Sådan bor jeg

Camilla Stærk: Vis mig, hvad du omgiver dig med, så viser du mig, hvem du er.
Foto: Lasse Bak Mejlvang for ELLE, november 2016

I ELLEs november-nummer satte vi fokus på USA og i magasinet kunne du b.la. møde designer Camilla Stærk, som flyttede til New York for 10 år siden, for at dyrke pulserende New Yorks mange kulturelle- og karrieremæssige fordele.

Siden hun flyttede til New York har Camilla Stærk boet i sin lejlighed på Bond Street i Noho. I sin tid fik hun lejligheden gennem en redaktør på New York Times, hvis mand ejer boghandlen i stueetagen. Herudover bor der kun to andre i opgangen; den ene har boet her siden 1970’erne, og den anden ejer bygningen.

Læs også: Designtalentet Cecilie Bahnsen: ”Vejen frem lige nu er fokus på Dansk Design Talent Magasin Prisen”

Camilla Stærk siger selv, at hendes stil er en blanding af old Hollywood, dansk design, Karen Blixen samt erotisk kunst, og at alle elementerne har sat deres eget tydelige præg på lejlighedens interiør. Farvemæssigt holder den 41-årige dansker både sin beklædning og det meste af sin indretning sort. Det bidrager med en ro til designprocessen, når det meste omkring hende er sort, fortæller hun, og i dag er selv hendes køleskab sort.

Se også: Designers Remix’ Charlotte Eskildsen: ”Derfor klæder vi Gigi Hadid og Kendall Jenner på”

Tøjmæssigt er der ikke den store udskiftning fra dag til dag, da Camilla Stærk har en uniform, hun har på hver dag: Et bodysuit, en form for nederdel, hovedtørklæde, stiletter, en læderclutch og arvesmykker fra sin mormor og farmor – og ud over guldsmykkerne er det hele primært i sort, naturligvis.

Kom med indenfor hos Camilla Stærk i hendes skønne lejlighed i New York i vodeoen nedenfor og se med i galleriet og oplev Camilla Stærks univers endnu tættere på:

Camilla Stærk: Vis mig, hvad du omgiver dig med, så viser du mig, hvem du er.

Relaterede artikler