5 ting du ikke vidste om Pernille Teisbæks bryllup

Foto: Polina Vinogradova

Hvis man er modeinteresseret og flittig bruger af Instagram, kunne man i dagene omkring den 26. august 2017 knap undgå at bemærke af Danmarks streetstyle dronning nummer ét, Pernille Teisbæk, sagde ”ja” til sin udkårne, Philip Lotko. Parret, der sammen har sønnen Billy Bjørn, fejrede nemlig deres kærlighed ved en storslået fest på Bornholm, hvor alle, der er ’noget’ inden for den danske modebranche stimledes sammen for at tage del i festlighederne – og naturligvis dokumentere hver en detalje på de sociale medier.

Læs også: Pernille Teisbæk: "Han var ikke i tvivl, og det var jeg heller ikke"

Men selvom meget blev delt IRT på alt fra Snapchat til Instagram, så er der alligevel visse detaljer, som ikke kommer med i en Instastory… Og alle dem kan du læse om i ELLEs december-magasin (på gaden indtil 29. november) i artiklen ’Og de levede lykkeligt…’, hvor ELLE helt eksklusivt har fået adgang til parrets private billeder fra festen, som Pernille Teisbæk selv har kommenteret. Blandt andet kan du læse historien om de kjoler (ja, der var flere) som Pernille Teisbæk havde på til brylluppet, og ikke mindst lade dig inspirere af alle de fine detaljer, der var lagt i alt fra bordopdækning til musikalske indslag. 

For ja, når man hedder Pernille Teisbæk, så er alt selvfølgelig gjort med en så gennemført stil og finesse, at alt andet blegner i sammenligning. Men kan man egentligt forvente sig andet af Danmarks største stilikon? 

I galleriet nedenfor har vi udvalgt fem særlige detaljer fra Pernille Teisbæk og Philip Lotkos bryllup, som du måske ikke vidste i forvejen. Og resten? Ja, dem kan du læse i ELLE fra side 64-69, hvor du får hele eventyret, fortalt af Pernille Teisbæk til ELLEs journalist Maria Frederikke Munch Thorgaard. 

5 ting du ikke vidste om Pernille Teisbæks bryllup

Billedetekst: Maria Fredrikke Munch Thorgaard. Uddrag af artiklen 'Og de levede lykkeligt...' fra ELLEs december-magasin (på gaden fra 26. oktober - 29. november 2017)

 

Relaterede artikler