10 ting, du med garanti ikke vidste om den ikoniske Birkin taske fra Hermès

Foto: All Over Press

Er du en vaskeægte fashionista, bør du kende til de mest ikoniske designtasker. Ikke overraskende er en af de mest ikoniske tasker Hermès’ Birkin Bag, der udover at være fantastisk smuk, faktisk også har bevist at være en bedre investering end aktier på længere sigt - selvom det er en af de mere dyre investeringer, som blandt andet Sex and The City på bedste vis mindede os på. 

"It's not a bag. It's a Birkin!" siger Hermès-ekspedienten som bekendt til Samantha, da hun i et afsnit bliver chokeret over at skulle betale over 50.000 kroner for en Birkin-taske.

Og det er ikke kun i fiktionens verden, at kvinder glædeligt hiver en check på over 50.000 kroner op af lommen for at få fingre i en Birkin. Hermès ikoniske Birkin Bag er en af det 20. århundredes mest ikoniske tasker og et varigt statussymbol. Den er svær at opdrive, fås kun i et begrænset antal eksemplarer, og ja, så er den så dyr, at de fleste af os må nøjes med at drømme om at eje den - derfor skal du selvfølgelig vide alt om den! 

Du ved måske allerede, at den ikoniske Hermés Birkin taske har fået sit navn fra det britiske stilikon Jane Birkin, men vidste du at tasken faktisk blev til ved et rent tilfælde? Og at Victoria Beckham er indehaver af hele 100 Birkin tasker?

Tasken, som altså er blevet et ikonisk statussymbol og har vist sig at være en virkelig god investering, har samtidig også en særdeles bemærkelsesværdig historie - som er på tide, at du får et indblik i. 

Læs også: 11 gange kultfilmen Mean Girls har inspireret catwalken 

Swipe dig gennem galleriet nedenfor, hvor vi har samlet de 10 vildeste facts om Birkin-tasken, som enhver fashionista skal vide!

10 cool facts om Hermès' Birkin Bag

 

Relaterede artikler