Stjæl stilen Stjæl Kaia Gerbers cool (og budgetvenlige) vinterstil

Foto: MEGA

Den unge topmodel, og datter af Cindy Crawford, Kaia Gerber, ved hvordan man kommer igennem vinteren på bedst mulig måde – med stil og komfort, selvfølgelig.

Kaia har allerede, i en alder af blot 19 år, arbejdet sammen med store designere som Marc Jacobs og Raf Simons, vundet Model of the Year til 2018’s Fashions Awards og været på intet mindre end 5 Vogue Covers. Der er ingen tvivl om, at hun allerede har opnået meget, og mon ikke hun fortsat har en masse godt i vente? Det tror vi!

Læs også: 9 gange Cindy Crawford og Kaia Gerber lignede tvillinger

Kaia stjæler ikke kun spotlightet foran kameraet, men tilfører også stil og coolness til de mindre glamourøse dage. Efter både at have haft balayage, platinblondt og lyserødt hår rocker Kaia sin nye og simple, men cool franske bob.

Foto: @kaiagerber

Hun topper sit nye look med en behagelig og smuk strikket cardigan fra Mango, som du også kan få fingrene i lige HER (Psst … Den kommer også i nogle fine forårsfarver!). Og så bærer hun selvfølgelig de berømte og berygtede Uggs.

Uggs har længe været en favorit blandt de amerikanske stjerner, og med en vinter som i år ville et par Uggs gøre sig ekstra gode på vores kolde vinterfødder. Det er især de korte Uggs, som trender for tiden – få fat i dem lige HER.

Foto: Mango

Læs også: Kendall Jenner spottet i dansk design til kun 650 kr.

Hvis du, ligesom os, er vild med smukke Kaia Gerber, så tag et kig i galleriet herunder, hvor vi har samlet nogle af hendes bedste catwalk-øjeblikke.

Derfor er Kaia Gerber den næste supermodel

Læs også: 10 items, der giver dig en cool hverdagsuniform

Relaterede artikler