Paris Fashion Week Se Bella Hadid 'klædt ud' på catwalken som Princess Leia, Marge Simpson og en kæmpe snebold

Foto: MEGA

Bella Hadid har om nogen haft en travl modeuge i Paris. Hun har med sine lange lemmer og betagende ansigtstræk vandret og og ned ad catwalken for talrige designere – heriblandt Balenciaga, Haier Ackermann og Off-White.

Og lørdag den 28. september 2019 blev det til hele to shows.

Her gik hun show for Vivienne Westwoods forår/sommer 2020-kollektion samt Andreas Kronthaler for Vivienne Westwoods forår/sommer 2020-kollektion. Og endnu engang fik hun adskillige øjne rettet sin vej.

Topmodellen var nemlig indbegrebet af alsidighed i de to shows og kanaliserede en række kendte fænomener.

Her blev vi indledningsvis henført til Star Wars-uniservet, da Hadid med den karakteristiske frisure og ditto kjole lignede ingen andre end Princess Leia.

Læs også: Gigi Hadid stjal rampelyset til Marc Jacobs’ show, da hun måtte gå ned ad catwalken uden outfittets vigtigste element.

Dernæst kom hun vandrende ned ad catwalken iført høje tennissokker, badedragt og… en hat, som straks henledte tankerne på en af hovedrolleindehaverne i den animerede tv-serie, The Simpsons.

Og her er det selvfølgelig Marge Simpson, vi taler om.

Foto: MEGA og The Simpsons

Og for at det ikke skal være løgn, så sluttede Bella Hadid af i en Vivienne Westwood-kreation lignende en kæmpe snebold.

Men en virkelig fin én af slagsen. Lad os kalde det for en trés chic snebold.

Foto: MEGA

Den amerikanske model er en yderst populær ung dame, der foruden de ovennævnte shows også gik for det franske mærke Mugler.

Her fik hun atter folk til at måbe, da hun blev sendt ud på catwalken i en kort blazer med dertilhørende dragt, der ikke skjulte meget af kroppen. I særdeleshed ikke hendes fine popo.

Psst! Kan du ikke få nok af den amerikanske topmodel, der ofte ses arm i arm med storesøster Gigi Hadid? 

Så se med i galleriet herunder hvor vi har samlet nogle af søstrenes bedste øjeblikke sammen:

Gigi og Bella Hadid bedste øjeblikke

Relaterede artikler