Mandagsmuse: Taylor Hill

Foto: All Over Press

Den blot 21-årige Taylor Hill har en blændende modelkarriere på trods af sin unge alder, og så er hun én af de eftertragtede Victoria's Secret 'engle'. Lær Taylor Hill, denne uges mandagsmuse, bedre at kende lige her.

Hvem:

Taylor Marie Hill, født den 5. marts 1996 i Palatine, Illinois. 

Derfor skal du kende hende:

I en alder af blot 14 år blev Taylor Hill opdaget på en hestefarm af en fotograf og modelagent i Granby, Colorado. Ét af hendes første rigtige modeljobs var for det italienske lingeri brand Intimissimi i 2013, og hun lavede efterfølgende kampagner for Forever 21 og H&M. 

I 2014 deltog hun for første gang i Victoria's Secrets årlige show, og allerede året efter fik hun den eftertragtede titel som én af de smukke 'engle'. I august 2015 blev hun prisen for "Årets Model" ved Fashion Media Awards, og den smukke models karriere er kun gået op ad lige siden.

2016 blev året, hvor Taylor Hill debuterede som nr. 17 på Forbes' liste over bedst betalte modeller og blev Lancômes nye ansigt. Og dermed er hun det nyeste ansigt i Lancôme-familien, som blandt andre tæller Kate Winslet og Julia Roberts.

På de få år, hvor Taylor Hill har arbejdet som model, har hun gået shows for brands som Versace, Fendi, Valentino, Chanel, Dolce & Gabbana, Alexander Wang, Miu Miu og Carolina Herrera samt været i front i kampagner for blandt andre Jimmy Choo, Michael Kors, Miu Miu, Armani Privé og Lancôme. 

Taylor Hill er i den grad et stilikon, som på misundelsesværdig vis formår at se fantastisk ud, uanset hvad hun gør. Vi ser hende ofte i kropsnære kjoler på den røde løber, som afslører hendes yderst veldrejede krop. Og som det nyeste ansigt i Lancôme-familien kommer vi til at se endnu mere til Taylor Hills store grønne øjne og fyldige læber.

I ELLEs majnummer, som er på gaden nu, kan du læse et interview med den smukke model, hvor hun blandt andet afslører hendes bedste skønhedstips og råd til en frisk glød. 

Højdepunkter:

2010: Bliver opdaget af en fotograf og modelagent

2013: Er med i Intimissimis katalog

2014: Går for første gang i Victoria's Secrets show

2015: Bliver én af de eftertragede 'engle' for Victoria's Secret

2015: Bliver kåret som 'Årets Model' ved Fashion Media Awards

2016: Er den 17. højst betalte model på Forbes' liste

2016: Spiller en rolle i filmen The Neon Demon

2016: Bliver ansigt for Lancôme

Se med i galleriet, hvor vi har samlet et udpluk af Taylor Hills bedste øjeblikke...

Mandagsmuse: Taylor Hill

Relaterede artikler