Derfor er Lourdes 'Lola' Leon et stilikon

Foto: All Over Press

Som Madonnas ældste datter har Lourdes ’Lola’ Leon meget at leve op til, men som performancekunst-studerende tyder noget på, at Lourdes har valgt en vej (lidt) længere væk fra rampelyset end sin meget kendte mor. Blandt venner er Lourdes kendt som ’Lola’, og kælenavnet er lige så stille blevet en del af måden, vi kender hende på.  

Hvem: Lourdes 'Lola' Leon. Født d. 14. oktober 1996 i Los Angeles, Californien, USA

Derfor skal du kende hende:

Vi skal være glade for, at vi fik lov til at se Lourdes ’Lola’ Leon som en af Stella McCartneys tidligere kampagnepiger. Lourdes 'Lola' Leon har nemlig altid undgået rampelyset, fordi hun som datter af Madonna ofte har oplevet, at andre dømte hende.

Lourdes har da også valgt en så almindelig vej som muligt, og ligesom alle andre amerikanske teenagere gik hun på college, hvor hun studerede musik og teater for at blive performancekunstner. I valget af skole slægter Lourdes dog sin mor på. Hun valgte nemlig University Of Michigan, der hvor Madonna også åbnede skolebøgerne, før hun blev kendt.  

Lourdes ’Lola’ Leons kreative sjæl brugte hun allerede i high school, da hun og Madonna lancerede tøjmærket ”Material Girl”. Lourdes er heller ikke bleg for at eksperimentere med sit udseende – indtil videre er det blevet til en septum næsepiercing, 90’ernes populære frisure ”Twin Topknot” og selvfølgelig Lourdes’ hårfarve, som synes at skifte ofte.    

Læs også: Derfor er Rihanna et stilikon

Stella McCartneys duft ”Pop” omfavner kvinders forskelligheder og individualitet, og det var netop grunden til, at Lourdes valgte at takke ”ja” til at være kampagnemodel. For Lourdes er det nemlig meget vigtigt, at man ikke prøver at være en anden, end den man er. Vi kunne ikke være mere enige, og sender en varm tanke til Lourdes for det statement.

Højdepunkter:

2003: Udgav børnebogen "The English Roses" sammen med Madonna 

2005: Spillede sig selv i dokumentaren om Madonna "I'm Going to Tell You a Secret"

2010: Lancerede mærket "Material Girl" sammen med Madonna

2014: Fik sit eksamensbevis fra La Guardia School of Performing Arts i New York

2014: Startede på University of Michigan

2016: Kampagnepige for Stella McCartney duften "Pop"

I galleriet herunder kan du se billeder af Lourdes, som beviser, hun er en kvinde, vi bør holde øje med! 

Derfor er Lourdes 'Lola' Leon et stilikon

Relaterede artikler