Derfor er Lily James et stilikon

Foto: All Over Press

Udover at optræde i både Askepot-filmen og på den røde løber i de fineste kjoler og specialdesignede Askepot-sko af blandt Jimmy Choo og Christian Louboutin, er hun også kendt for sin meget yndefulde og elegante stil. Bliv lidt klogere på den unge skuespillerinde her og bliv inspireret af et af de hotteste stilikoner. 

Læs også: Mandagsmuse: Robin Wright

Hvem: Lily James, født den 5. april 1989 i Surrey, England. 

Derfor skal du kende hende:

Lily James startede på Arts Educational School og fortsatte derefter med at studere skuespil på Guildhall School of Music and Drama i London. Hun startede sin karriere ved at optræde i adskillige teaterforestillinger i London, og fik senere sit Hollywood-gennembrud i 2012 med roller i Wrath of the Titans og Fast Girls. Derudover er hun kendt for sin rolle som Lady Rose MacClare i den succesfulde britiske tv-serie, Downton Abbey.

Man kan godt sige, at Lily James er født ind i et miljø, hvor man udtrykker sig kreativt, og hun har hele sit liv været omgivet af mennesker fra branchen. Hendes far er nemlig skuespiller og musiker Jamie Thomson, og hendes mormor er den amerikanske skuespillerinde Helen Horton. At Lily er gået i samme retning, og at hun ikke mindst har fået succes, kommer ikke som en overraskelse for os. 

Læs også: De 26 mest bizarre looks fra den røde løber nogensinde

Højdepunkter:

I 2015 spiller Lily rollen som Askepot i filmen Cinderella. Lily James har i et interview til avisen The Sun fortalt: ”Jeg tror på den magi, der er i folk og i deres relationer til hinanden, og jeg tror på ægte kærlighed. Jeg tror ikke nødvendigvis på, at det kan trylle et græskar om til en hestevogn – medmindre man er på nogle skøre stoffer, selvfølgelig.”

I 2016 vender Lily tilbage til TV, da hun medvirker i BBCs historiske dramaserie ’War & Peace’, i rollen som Natasha Rostova. Samme år spiller hun Elizabeth Bennet i zombiefilmen ’Stolthed og Fordom og Zombies’, som er en parodi på Jane Austins novelle, Stolthed og Fordom.

I 2017 spiller hun med i filmen ’Darkest Hour’.

I 2018 spiller Lily James den yngre version af Donna Sheridan, i efterfølgeren til hitfilmen ’Mama Mia!’, der udkommer i år 2018! Og vi glæder os!

Bonus info:

Der har været mange spekulationer om, hvorvidt hendes i forvejen smalle talje i Cinderella blev redigeret mindre eller ej, for at hun skulle ligne de klassiske Disney prinsesser mere. Til denne påstand siger Lily James selv, at hun til rollen var på en flydende diæt, og at der altså ikke er blevet manipuleret med hendes figur.

I forbindelse med Cinderella skabte Christian Louboutin et par vaskeægte prinsessesko, som Lily James bar til en af de mange filmpremierer. 

Følg hende:

På Instagram: @Lilyjamesofficial 

På Facebook: LilyJamesOfficalSite

Vi har samlet en række af Lily James' bedste outfits i galleriet. 

Psst... Brug pilene i galleriet eller 'swipe' dig igennem. 

Mandagsmuse: Lily James

Relaterede artikler