Mandagsmuse: Jasmine Tookes

Mandagsmuse: Jasmine Tookes
Foto: All Over Press

Jasmine Tookes har en imponerende modelkarriere, og så er hun én af de få, udvalgte Victoria's Secret Angels, som repræsenterer det amerikanske brand og er i front for brandets kampagner. Bliv klogere på Jasmine Tookes, denne uges mandagsmuse, her. 

Læs også: Kom med backstage til årets Victoria's Secret Show direkte fra Paris

Hvem:

Jasmine Tookes født den 1. februar 1991 i Huntington Beach, Californien. 

Derfor skal du kende hende:

Jasmine Tookes startede sin modelkarriere i en alder af 15 år, da hun var på arbejde med sin mor. Jasmine Tookes' mor er modestylist, og det var én af morens kunder, som så hendes potentiale. I 2010 landede Jasmine Tookes sin første kommercielle kampagne for UGG støvler og senere for Gap.

Hun har siden været brugt i kampagner for modehuse som Calvin Klein, Lancôme, Jimmy Choo, DKNY, Ralph Lauren og Victoria's Secret - sidstnævnte med så stor succes, at hun i 2015 underskrev kontrakt og blev én af de få, udvalgte Victoria's Secret Angels. Året efter fik hun den eftertragede ære at bære årets Fantasy-bh, der i 2016 havde en værdi af cirka 20 millioner kroner (!!), til årets show i Paris. 

Udover Victoria's Secret, har Jasmine Tookes gået shows for brands som Carolina Herrera, Moschino, Ralph Lauren, Burberry, Balmain, Marc Jacobs, Helmut Lang, Louis Vuitton, Prada, Miu Miu og Versace. Og så har hun prydet forsiden på magasiner som italiensk, amerikansk, tysk, spansk og fransk Vogue, ELLE, Harper's Bazaar og W. 

I fire år dannede hun par med danske model Tobias Sørensen, indtil de i midten af 2016 gik fra hinanden. Hun danner nu par med Snapchats Senior Partnership Manager, Juan David Borrero. 

Se også: Så mange millioner koster Victoria's Secrets 'Fantasy'-bh

Jasmine Tookes er selvsagt en guddommelig skønhed med sine 175 veldrejede centimeter, men den slanke krop er hun ikke kommet sovende til. Gennem sin skoletid dyrkede hun både gymnastik, volleyball og softball, og i dag har hun sammen med sin modelkollega, danske Josephine Skriver, en Instagram-profil udelukkende med træningsvideoer. Tjek den inspirerende profil ud her. Psst .. Du kan læse meget mere om, hvordan sport og mode forenes i ELLEs aprilnummer, som er på gaden nu.

Højdepunkter:

2010: Lander sin første kampagne for UGG og Gap

2011: Får en serie i Vogue Italia

2011: Bliver udrådt som blandt Top 10 nye modeller af models.com

2012: Går Victoria's Secret Show for første gang

2013: Er på forsiden af fransk ELLE

2015: Bliver Victoria's Secret Angel

2016: Bærer årets Fantasy-bh

2016: Bliver udnævnt som den 17. bedst betalte model af Forbes

Se med i galleriet, hvor vi har samlet Jasmine Tookes' bedste øjeblikke...

Mandagsmuse: Jasmine Tookes

Relaterede artikler