MANDAGSMUSE: Elin Kling

For svenske Elin Kling er bloggen Style by Kling meget mere end en hobby, hun driver nemlig en af verdens mest succesfulde af slagsen, og har gjort en karriere ud af den.

Hun er svensk modes wonder-historie. Hun startede sin blog Style by Kling i 2007, og det tog hurtigt fart. Nu bor hun i New York, er redaktør på sit eget magasin Styleby og sidder frontrow til de største modeshows. Hun er kendt for sin skandinaviske, minimalistiske stil.

Hvem: Elin Kling, født 17. februar 1983 i Sverige. Kreativ direktør for thewall.elin-kling.com, moderedaktør for magasinet Styleby og medstifter af blogfællesskabet Nowmanifest, der nu er blevet opkøbt af Condé Nast.

Derfor skal du kende hende: Stor international succes og så elsker vi hendes skandi-cool stil.

Højdepunkter:

2007: Startede sin blog Style by Kling.

2011: Som den første blogger i verden, lavede Elin en kollektion i samarbejde med H&M. Den blev solgt eksklusivt i Sverige. Senere samme år var det Guess by Marciano's tur, sammen med dem lavede hun også en kollektion - deres første designsamarbejde nogensinde. Også i 2011 starter hun Nowmanifest, blogfællesskabet der udover hendes egen blog Style by Kling også huser Bryanboy og Fashiontoast. Sidst men ikke mindst starter hun det svenske magasin Styleby, der udkomer hver 2. måned.

2012: Elin Kling er med i Net-a-porters forårskampagne, skudt af topfotografen Patrick Demarchelier. Blot et år efter lanceringen af Nowmanifest, bliver det købt af Condé Nast.

2013: Elin Kling er kampagnemodel for Louis Vuittons taskekampagne sammen med Hanneli Mustaparta og Miroslava Duma. Samme år skiftede hendes personlige blog Style by Kling, navn til The Wall og siden har udviklet sig fra en personlig blog til et modesite med daglige opdateringer, som hun er kreativ chef for.

Bonusinfo: Elin Kling skal giftes i sommeren 2014.

Følg Elin: på hendes personlige Instagram @elinkling eller på hendes sites @elinklindotcom.

NYHED: Elin Kling lancerer tøjlinje

Relaterede artikler