Mandagsmuse: Candice Swanepoel

Foto: All Over Press

Den gudesmukke topmodel, Candice Swanepoel, har siden hun startede som model været på utallige forsider af Vogue, ELLE og Harper’s Bazaar. Derudover har hun siden 2010 været en del af de eftertragtede Victoria’s Secret-engle og er derfor en af de bedst betalte modeller i verden. Derfor var det naturligvis på sin plads, at Candice Swanepoel er denne uges mandagsmuse.

Hvem: Candice Susan Swanepoel, født den 20. oktober 1988 i Willem, Sydafrika.

Derfor skal du kende hende:

Når der tales succesfulde, internationale topmodeller, er der nogen modeller, som man bare ikke kan komme udenom, og en af dem er Candice Swanepoel. Topmodellen har nemlig med sit smukke ydre, sin betagende udstråling og sin veldrejede krop, prydet et hav af forsider, kampagner, modeserier og catwalks.

Candice Swanepoel blev født og voksede op på en farm i Sydafrika. Hun startede sin modelkarriere som blot 15-årig tilbage i 2003, da hun blev spottet på et loppemarked af et modelbureau. Siden da har hun været på forsiden af utallige magasiner, gået shows for alle de store modehuse, heriblandt Chanel, Fendi, Givenchy og Michael Kors samt været kampagnemodel for blandt andre Miu Miu, Versace og Oscar De La Renta.

Men du kender hende formentlig bedst fra de mange Victoria’s Secret-shows, som hun har været en del af siden 2007. I 2010 fik hun desuden den prestigefulde titel som en af lingeriemærkets engle, imens hun i 2013 blev udvalgt til at bære den berømte ”Fantasy Bra”; en bh, der hvert år har en værdi på omtrent 10 millioner dollars (mere end 66 millioner kroner!).

Candice Swanepoels udstråling og smukke udseende har gjort, at hun flere gange er blevet placeret som en af verdens lækreste kvinder, og i 2014 vandt hun selvsamme pris hos mandemagasinet Maxim.  

Med en så flyvende karriere er Candice Swanepoel naturligvis også en de modeller i verden, der tjener bedst. I 2012 blev hun placeret som nummer 10 på Forbes liste over bedst betalte modeller og siden da, er hun kun rykket tættere på førstepladsen.

Højdepunkter:

2004: Skyder sin første forside for Vogue

2007: Går sit første show for Victoria’s Secret

2010: Er model for Kardashians 2010 swimwear-kollektion

2010: Får den eftertragtede titel som ”Angel” hos Victoria’s Secret

2011: Bliver kampagnemodel for Tom Fords A/W 2011-kollektion

2012: Får for første gang en placering som nummer 10 på Forbes liste over bedst betalte modeller

2013: Bliver tildelt at bære den eksklusive "Fantasy Bra" til Victoria's Secret-showet

2015: Bliver forlovet med manden Hermann Nicoli

2016: Bliver mor til sønnen Anacã

I galleriet har vi samlet nogle af Candice Swanepoels bedste stiløjeblikke og catwalkbilleder gennem tiden. 

Mandagsmuse: Candice Swanepoel

Relaterede artikler