Josephine Bredsted: Se mine sko

Foto: Pia Winther

Det er selvfølgelig ikke uden grund, at vi i ELLEs oktober-nummer lukkede dig indenfor hos 28-årige Josephine Bredsted og så nærmere på hendes misundelsesværdige skoskab.

Josephine Bredsted har nemlig smag for sko - en smag, som i den grad er influeret af hendes arbejde som PR-ansvarlig for det danske brand Baum und Pferdgarten.

Læs også: Shoppegalleri: 10 feminine herrebukser

I Josephines skoskab finder du nemlig alt fra fine spidse snuder og glitrende høje Jimmy Choo-sandaler til cool Nike-sneakers, som alle helst har et 90'er-touch over sig. 
 
Josephine Bredsted beskriver nemlig sig selv som en 'enten-eller' pige - for ligeså meget som hun elsker at dresse op og iføre sig høje sko en helt almindelig hverdag på kontoret, lige så meget holder hun også af de dage, hvor et par jeans tilført cool sneakers udgør dagens outfit.
 
Se videoen med Josephine Bredsted fra den dag, hvor vi besøgte hende og fik et indblik i hendes misundelsesværdige skosamling:
 

... Og hvis du ikke har fået nok af Josephines cool sko, så finder du billeder af hendes skosamling i galleriet nedenfor.

Josephine Bredsted: Se mine sko

Relaterede artikler