Inspiration Her er 5 instagrammere, der inspirerer os

Foto: IMaxTree

Stephanie Broek

Hollandske Stephanie Broek inspirerer os med sin legende tilgang til moden. En dag er hun iklædt ’head to toe’ pink, den næste dag er hun mere monokrom. Stephanie er veganer og kerer sig om miljøet, og derfor er hendes lædervarer også altid imiteret, her ses hun for eksempel i faux læderjakke fra Nanushka, der er foregangsbrand ift. vegansk læder. 

Nina Sandbech

Nina Sandbech er en norsk influencer, som er mester til at få de fineste detaljer frem i sin påklædning. Hun mikser farver, mønstre og brands, så alle kan være med. Og så smitter hendes glade væsen af på alle, der følger med. Her er hun iført jakke fra Weekday og et chunky halstørklæde fra H&M.  

Anna Winck

Den unge influencer, Anna Winck, er bosat i Stockholm med sin kat, Arnold. Gang på gang inspirerer hun os til at scrolle rundt i hendes feed for at se hendes daglige outfits, som er legesyge og provokerende på samme tid. Og så bliver hun ved med at bevise, at crop toppen burde få en renæssance. For hvem ville ikke også vise deres mave frem, havde man en som hende? 

Hanna MW

Den svenske stylist, Hanna MW, er endnu en i rækken af inspirerende kvinder, vi følger på Instagram. For hvor mange af os kommer til at tage det sikre valg, når vi vælger vores outfits om morgenen, er Hanna MW virkelig dygtig til at blande farver, så de føles harmoniske. Det giver hende en helt unik stil, som man kun kan inspireres af. 

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Hanna Mw (@hannamw) den

Jessie Bush

Jessie Bush er det ultimative minimalistiske stilikon, som kan peppe ethvert hverdagsoutfit op. Hun arbejder som fotograf og kommer oprindeligt fra New Zealand, hvor hun først startede bloggen, We The People Style. Siden da er bloggen blevet til en Instagramprofil, som har udviklet sig til at blive et miks af personlig stil, rejse og street style fra hele verden. 

Relaterede artikler