27 af Carrie Bradshaws mest ikoniske outfits gennem tiden

Vi har været en del af hendes utallige telefonsamtaler, frokoster og byture med Miranda, Carrie og Charlotte, vi har grædt med hende over Mr. Bigs forsvindingsnumre og siddet med bag tasterne til en ordstrøm af tanker, mens uret tikkede. Hun er vores ubestridte yndlings klummeskribent, men i allerhøjeste grad også et stilikon, som har inspireret os, siden hun trådte ud foran den gule taxi første gang.
 
Vi taler naturligvis om hele verdens Carrie Bradshaw.
 
 
For hvem ville ikke gerne eje Carrie Bradshaws walk-in closet? Hvis du - ligesom størstedelen af resten af verdens kvinder - har fulgt Carie Bradshaw fra afsnit 1 til 94 i Sex And The City samt to spillefilm kan du garanteret også huske en masse af de kjoler, stiletter og tasker, som Carrie Bradshaw har optrådt i i serien gennem de seks sæsoner. 
 
 
Hvad enten det er de korte kjoler med spaghettistropper, det ikoniske lyserøde tylskørt fra introscenen, Manolo Blahnik stilletterne eller den overdådige Versace-kjole, som har på i seriens sidste afsnit, så står det knivskaprt i hukommelsen.
 
Vi har samlet 27 af de mest ikoniske stiløjeblikke, som vi husker bedst fra Carrie Bradshaw i Sex And The City i galleriet.
 

Carrie Bradshaw 27 mest ikoniske outfits gennem tiden

 

Relaterede artikler