Stilikon 18 stiltips vi har lært af Victoria Beckham

Foto: Ritzau/Scanpix

Posh Spice a.k.a Victoria Beckham er et kendt ansigt i mdoebranchen. Ikke bare fordi hun selv høster tonsvis af roser for sin personlige stil, men også for hendes brand Victoria Beckham, der i år fejrer 10-års fødselsdag.

Victoria Beckham har i sandhed haft mange ansigter. I midten af 1990’erne kendte vi hende bedst som Posh Spice i den britiske pigegruppe Spice Girls. Tøjet var stramt og lårkort, og på trods af gruppens store succes var der langt til modemæssig anerkendelse.

Siden hen brød Spice Girls op, og Victoria ændrede udtryk. Håret blev langt, mens kavalergangen forblev eksponeret. Jeansne var lavtaljede, og fodboldfruens stil høstede endnu ikke ligefrem stjerner fra modebranchen.

Victoria Beckham anno 2005.  Foto: Ritzau/Scanpix

Victoria Beckham anno 2005. 

I 2008 startede Victoria Beckham så modemærket i ejet navn. Kritikkere var der nok af, for kunne den udfordrende brite virkelig designe tøj, eller benyttede hun sig bare af sit velkendte navn?

Læs også: Victoria Beckham fejrer 10-års jubilæum.

Kritikkere er for længst gjort til skamme. Victoria Beckhams stil udviklede sig til chic, sofistikeret og altid nytænkende på den lækre måde. 10 år er gået siden debutkollektionen i eget navn, og brandet er for alvor etableret som en af de helt store spillere på den internationale modescene.

I årenes løb har vi lært meget af Victoria Beckham, når det kommer til påklædning. Den i dag 44-årige mor til fire træder altid velklædt ud ad døren, og alt fra stiletter til jeans og (ej at forglemme) solbriller er spot on.

Victoria har i hvert fald lært os, at god smag ikke er lig med more is more. Fodboldfruen er altid underspillet klædt på, og aldrig (mere) tacky. Victorias stiludvikling er et levende besvis på, at Phoebe Philo i hvert fald ikke har levet forgæves.

Men Victoria Beckham har lært os meget mere. I galleriet herunder har vi samlet 18 stiltips, fra kvinden, der på trods af den store humor, (næsten) aldrig smiler.  

Scroll løs og lad dig inspirere af fru Beckhams fejlfrie stil. 

18 stiltips vi har lært fra Victoria Beckham

Relaterede artikler