Mean Girls 11 gange kultfilmen Mean Girls har inspireret catwalken

Foto: All Over Press
Filmhittet Mean Girls fra 2004 har ikke kun været kilde til perfekte venindeaftener foran flimmerkassen med popcorn i skødet. Med en hjertevarm tilgang skabte den også et øget fokus på mobning og high school-kliker – og så blev filmen vores rødhårede darling, Lindsay Lohan (aka. Cady Heron), store gennembrud!
 
 
… Og som om det ikke var nok, har high school dramaet tilsyneladende også været en rig inspirationskilde for de allerstørste designerbrands det sidste årti!
 
For ligesom populærkulturen lader sig inspirere af moden, går det også den anden vej rundt, når de største designere sender modellerne ned af catwalken i looks, der har tydelige referencer til vores yndlingsfilm.
 
Vi så det blandt andet til Rodartes fuldkommen fortryllende SS18-show, hvor Regina George's prom-kjole blev genoplivet - dog uden det voldomme nakkestativ - i et fortryllende rosa alfe-look med svævende sølvblomster! Bare wauw...
 
 
Eller Victoria Secret catwalken i 2012, der godt kunne ligne en helt bestemt Mean Girls-juleoptræden blot tilført englevinger, langbenede modeller og masser af glamour.
 
Mean Girls er og bliver en filmklassiker, som har inspireret både teenagepiger, skoleattitude og ikke mindst catwalken! 
 
... Og det sidste fejrer vi i galleriet nedenfor med øjeblikke, hvor 'The Plastics' vidst ikke kun styrede skolecafeteriaet, men også catwalken…
 

11 gange kultfilmen Mean Girls har inspireret catwalken

 

Relaterede artikler