Sloggis Wow Comfort-bh giver dig komfort hele dagen
Annonce

Sloggis 'Wow Comfort'-bh giver dig komfort hele dagen

af Annonce 8/06/2017
Vi kan hurtige blive enige om, at en god bh ikke kun skal være pæn at se på, men også støtte og løfte. Med sloggis nye "Wow Comfort"-bh er der ekstra meget fokus på komfort - faktisk så meget, at man slet ikke mærker, at man har den på...

Det danske undertøjmærke Sloggi har altid været særligt kendt for deres behagelige trusser, særligt deres geniale 'Invisible'-trusser, hvor der ikke er nogen synlig kant, som kan ses gennem tøjet.

Men Sloggi er også anerkendte for deres bh'er, herunder deres fokus på både komfort og design. For når vi kvinder er på jagt er efter den perfekte bh, er det ikke kun vigtigt, at bh'en er smuk at se på, men i den grad også, at komforten er i top. Det viser sig faktisk, at 6 ud af 10 kvinder synes, det vigtigste ved en bh er, at den er behagelig at have på. Og det kan vi kun være enige i.

Sloggis nye bh ’Wow Comfort' har netop fokus på design, men i særlig også på komforten. Med den nye 'Wow Comfort'-bh er den traditionelle metalbøjlenemlig udskiftet med det innovative FlexiMesh, der sikrer komfort, så du ganske enkelt ikke mærker, at du har bh på. Heller ikke efter en lang dag. Og så har du pludselig tid til at tænke på andre ting - bedre bliver det ikke!

Den indbyggede FlexiMesh har den effekt, at den fordeler trykket jævnt over et større område for at give perfekt komfortabel støtte, der tilpasser sig brystets individuelle form helt op til en D-skål.

Den nye innovative 'Wow Comfort'-bh koster 250 kroner, og du kan læse meget mere om bh'en og 'Wow Comfort'-serien fra sloggi på sloggi.dk.