Foto: PR
To The Moon, Honey x Mads Nørgaard

Zalando lancerer et nyt samarbejde, som en hyldest til moderskabet

af Line Lei Mohrsen Jensen 15/11/2020
Hvis du er trofast lytter til podcasten To The Moon, Honey eller følger med på den tilhørende blog, så ringer der med sikkerhed en klokke, når vi siger Bea Fagerholt og Liv Winther. De to seje kvinder har netop indgået et samarbejde med Mads Nørgaard og Zalando, og i morgen, den 16. november 2020, udkommer deres kollektion.

Tilbage i 2019 lancerede de to seje kvinder, Bea Fagerholt og Liv Winther, deres blog og podcast, To The Moon, Honey, som er et åbent og ærligt forum, hvor der kastes lys på moderskab og familieliv - men med et drys af mode og skønhed.

Bea og Liv, som begge er modeinteresserede og har rødder indenfor magasinbranchen, har flere gange talt med mødre om deres stil og go to-styles i forbindelse med To The Moon, Honey. Netop dette, har derfor givet dem inspiration til at skabe en tøjkollektion, som alle kvinder kan bruge, og som både er stilfuld og komfortabel.

“Vi har interviewet mange kvinder til To The Moon, Honey, og vi har blandt andet talt med dem om stil og go-to styles som gravide og småbørnsmødre. Det har været en øjenåbner for os, at de gravide kvinder troede, de ville vælge den store oversize skjorte, men er endt med at gå i almindeligt tøj med plads til maven og endda stramme kjoler og bluser.”

I samarbejde med Zalando har To The Moon, Honey derfor teamet op med Mads Nørgaard, og sammen har de skabt en moderigtig og bæredygtig kollektion, der består af 22 flotte styles og som kan bruges af både mødre samt børn i alderen 2-16 år.

Læs også: Highstreet-favoritten Mango åbner ny butik midt i København 

To The Moon, Honey x Mads Nørgaards kollektion er baseret på en neutral farvepalette og byder på alt fra bløde jerseykjoler og fine stofnet til matchende mor/barn-sæt. Som en ekstra bonus, er kollektionen desuden bæredygtig, idet produkterne er skabt af miljøvenlige materialer, som blandt andet økologisk bomuld og genanvendt polyester - og du kan derfor også shoppe med god samvittighed. 

Kollektionen vil være tilgængelig fra den 16. november 2020 og kan købes på Zalando HER.

Psst!  Du kan se billeder fra To The Moon, Honey x Mads Nørgaards kollektion i nedenstående galleri, hvor blandt andet topmodel Caroline Bille Brahe ses sammen med sin datter og Iris Gold med sin søn.