Valentinsdag 2018: De 20 bedste gaver til den du holder mest af

Foto: Jonas Jensen. Makeupartist: Marina Andersson / Produktfoto

Valentinsdag er lige rundt om hjørnet, og vi glæder os til en hel dag i kærlighedens tegn.

For hvad enten du er i et forhold eller er single, så er den 14. februar en helt særlig dag. Her skal kærligheden fejres for alvor og den, du holder allermest af, skal selvfølgelig forkæles lidt ekstra på netop denne dag.

Læs også: Valentine's Day: Giv en personlig gave med smykker fra Ro Copenhagen 

Og er der en bedre måde at vise din hengivenhed på, end at forære en gave til din søster, din partner, din mor eller en helt anden særlig person i dit liv? Du leder måske selv efter den helt perfekte gave, du synes din udkårne skal fejre dig med?

ELLE guider dig til årets perfekte kærlighedsgave i ønskelisten, der består af 20 oplagte gaver, og vi garanterer, der er noget at finde på listen til enhver type: Den aktive skal selvfølgelig have en yogamåtte i god kvalitet, den sensuelle type skal forkæles med et rødt sæt blondeundertøj, og fashionistaen skal naturligvis forkæles med et ELLE-abonemment, der varer lang tid efter Valentinsdag.

Swipe dig gennem galleriet nedenfor og lad dig inspirere af de 20 forførende og feminine gaver, der med garanti bliver et hit, uanset om du er gavegiveren eller om du er ved at skrive din egen ønskeliste.

...Det koster jo ikke noget at drømme, gør det vel? 

Valentines Day 2018: De 20 bedste gaver til den du holder af

Relaterede artikler