Shopping

Ugens udvalgte med Cecilie Ingdal

Af Cecilie Ingdal 6/05/2022
Hver uge har vi kurateret en liste med ting, vi gerne vil købe, spise, se og opleve lige nu. I denne uge er det chefredaktør Cecilie Ingdal, der blandt andet har udvalgt en ny udstilling, læskende bobler og en haveuniform inspireret af Carrie Bradshaw.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Foto: Rythme 38, 1938 © PRACUSA S.A.
Maleri og mode Jeg skal nå at se Sonia Delaunay-udstillingen på Louisiana (løber indtil 12. juni). Den franske billedkunstner og iværksætter, der arbejdede i krydsfeltet mellem maleri og mode; mellem håndværk og kunst og mellem det avantgarde og det hverdagsmoderne, fascinerer med sit modige optimistiske farvevalg og -kombinationer og sit tydelige overskud.
Læs mere og køb her
Foto: Warner Media
Hvide overalls Den 5. maj er ikke bare starten på de lyse nætter (der varer til 8. august), men også et vink med en vognstang til mig om, at nu er det udetid – og mit frimærke af en have skal luges, ligesom huset skal males. Jeg drømmer om at kunne gøre det iført hvide overalls i denim, som ikke bare malerne gør det, men som også Carrie Bradshaw gjorde det i 'And Just Like That', da Nyas kvindecenter skulle istandsættes. Jeg går dog nok i sko, der er lidt lavere end Carries +12-14 cm. hæle … Overalls, Closed, 2.230 kr.
Læs mere og køb her
Foto: PR
Mors dag. Husk det! ”Når min søn kalder mig mor, ved jeg, at jeg har gjort det rigtig godt,” sagde seniorforsker hos DIIS (Danish Institute for International Studies) Adam Moe Fejerskov på en konference om kvinders sundhed, som jeg for nylig deltog i. Til jublen og klapsalver fra det primært kvindelige publikum tilføjede han: Husk mor på søndag, og jeg giver ham til dels ret. For jeg er kæmpe fan af blomster til mor, men jeg er endnu større fan af Maternity Foundations arbejde med at sikre, at der ikke tabes liv ved at skabe liv. På verdensplan dør en kvinde hvert andet minut i forbindelse med graviditet og fødsel. Så i år skal min mor have de fine kort skabt af kunstner og jordemoder Lucy Allen og den støttende moderkage, som Emmerys har skabt for også at støtte organisationen. Kort, 150 kr.
Læs mere og køb her
Foto: PR
Franske tulipaner Selvom mor bliver snydt for blomster på søndag, vil jeg nu alligevel slå et slag for dem. For mit hjem føles ikke ’helt’ uden friske, duftende blomster – og lige nu er jeg besat af franske tulipaner, franske anemoner og franske liljer.
Foto: PR
Rulleskøjter Jeg har lovet min 8-årige datter, at vi skal rulleskøjte os igennem sommeren. Hun er ekviperet – og med disse fra Bottega Veneta føler jeg mig klædt på til at indfri mit løfte. Rulleskøjter, Bottega Veneta, 12.300 kr.
Læs mere og køb her
Foto: PR
Læskende bobler Jeg tænker at fejre det føromtalte havearbejde med lidt læskende. Eller måske nærmere kickstarte det? Uanset pynter den smukke flaske fra Perrier Jouët på langbordet på terrassen. Især tilsat det rette selskab af venner med grønne fingre. Champagne, 1.695 kr.
Læs mere og køb her
Foto: PR
Den lille hvide Ovenpå mandagens Met Galla, hvor Hailey Bieber, Alexa Chung og Sydney Sweenie så forrygende ud i deres antræk, må jeg eje en hvid kjole (til ...). Denne fra danske Saks Potts kunne være et bud på en sommerlig version, der er cool og bohemet tilsat et par flade sandaler og elegant og sensuel tilsat et par hæle. Kjole, Saks Potts, 8.006 kr.
Læs mere og køb her
Foto: PR
Glassamler Jeg elsker glas -og samler på dem i alle mulige former. Fra mine lyserøde og lavendelfarvede Biot-glas til Arje Griegst Xanadu og diverse andre vintageglas fra blandt andet Fil de Fer. Lige nu craver jeg Nina Nørgaards 'Coupe de Champagne Jazz'. De vil sikkert stå godt til Perrier Jouët Belle Epoque … Glas, Nina Nørgaard, 1.116 kr.
Læs mere og køb her
Foto: PR
Monte-Carlo Beach Modeugerne og dermed de store modebyer, Paris, Milano, New York og London, er i henholdsvis februar/marts og september/oktober omdrejningspunkt for de store modehuses pret-a-porter-kollektioner. Indimellem modeugerne findes ikke bare haute couturen, som altid holdes i Paris (i januar og juli), men også flere forskellige mellemkollektioner, som ofte bliver vist på helt særligt udvalgte locations i verden – og kun for en intim kerne af særligt inviterede gæster. Chanel Monte-Carlo Beach 5-5-22 CRUISE 2022/23 SHOW, der netop er blevet afholdt, er sådan et. Hvis invitationen ikke nåede frem i år, kan jeg glæde dig med, at showet også kan ses på chanel.com.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her