Ugens ELLEment: Pink t-shirt med print

Ugens ELLEment: Pink t-shirt med print

Selvom det kan være fristende at iklæde sig sorte beklædningsgenstande i disse kolde og mørke tider, nærmer foråret sig med hastige skridt - og hvilken bedre måde at byde foråret velkommen end med en farvestrålende t-shirt med print? Vi har fundet den perfekte t-shirt til dig.

Læs også: 3 streetstyle-tendenser, vi ser lige nu

T-shirts med print og statements er alle steder lige nu, så selvfølgelig er denne uges ELLEment en t-shirt - men ikke bare hvilken som helst t-shirt. I denne uge har ELLEs Digital Director, Rose Maria Boelsmand, kastet sin kærlighed over en candyfloss-lyserød én af slagsen fra Être Cécilie med det skønneste flamingo-print i sølv glimmer. Om t-shirten siger hun:

”Nu hvor vi er halvvejs gennem februar, er udsigten til forår og lysere tider synlig i horisonten. En farvet sag er en glimrende måde at tage forskud på forårets fine farver i sit outfit - og lykken er (næsten) ikke fuldendt uden en glimmer-flamingo eller to”

Se også: Ugens ELLEment: Glimmer strømper

Selvom t-shirten er en fest i sig selv, kan du både dresse den op og ned. Brug den i et afslappet hverdagslook med jeans og sneakers eller til en aften ude med en plisseret nederdel og stiletter. 

Ugens ELLEment: Pink t-shirt med print

T-shirt, Être Cécilie, 740 kr. - kan købes her.

 

 

Relaterede artikler