Ugens ELLEment: Kitten heels med sløjfer

Ugens ELLEment: Kitten heels med sløjfer

Hello, kitties! ELLEs Digital Director, Rose Maria Boelsmand, er denne uge faldet for et par lyseblå kitten heels med de fineste veloursløjfer - de perfekte par sko at byde foråret velkommen i. 

Læs også: Smilende modeller prydede catwalken til H&Ms S/S 2017 Studio-show

Skoene, der sætter hak i alle ”have-to-have-it” (sko)bokse i 2017, er kitten heels, der på en og samme tid er feminine, lidt quirky og ”Mom-ish” - og de får for alvor comeback denne sæson. 

Fra Gucci til Loewe, Dior og danske By Malene Birger rangerer de lave hæle højt på hitlisterne og det med god grund: For ikke nok med, at der er væsentlige (læs: komfortable) fordele ved de beskedne hælhøjder, så er sko med kitten heels ideelle til hverdag, hvor outfittet har brug for et lille ekstra ladylike nyk opad, uden at effekten bliver for højtflyvende.

Om skoene siger ELLEs Digital Director, Rose Maria Boelsmand:

”Skoene, der i sig selv er meget sødmefulde er superfine at style med loose-fit mom-jeans og en stor skjorte, så looket får den helt rigtige miks af yndig og afslappet”

Se også: Cheap'n'Chic: Hverdagscool med fine detaljer

Mens termometeret fortsat varsler om nattefrost, kan du bruge de fine hæle med et par fish-net-strømper, som både vil tilfører dit outfit et cool strejf og (en illusion af) varme. De cute lyseblå slip-ons med sløjfe er alt der skal til for at gøre hverdagslooket iøjenfaldende og feminint.

Psst…! De koster kun 250 kr. 

Ugens ELLEment: Kitten heels med sløjfer

Kitten heels, ZARA, 250 kr.

Køb dem her.

Relaterede artikler