Ugens ELLEment: Jakke med denim detaljer

Selvom vejret (endnu) ikke tillader os at lægge pelse og parkaer på hylden til fordel for den tyndere overgangsjakke, behøver den ikke at hænge i skabet og vente på varmere dage. Du kan nemlig bruge din overgangsjakke indenfor i de kolde måneder som en del af hverdagsoutfittet – og indeholder den denim detaljer, er det endnu bedre! Vi er nemlig ikke færdige med denim, men en nyt år og en ny sæson kalder selvsagt på nye måder at trænke trenden ind i sin hverdagsstil. 

Læs også: Ugens ELLEment: Ladylike og sporty i ét look

Den boxy rosa-farvede jakke fra Diesels pre-SS17 kollektion er et fint eksempel på en overgangsjakke, der allerede nu kan bruges indenfor, og ifølge ELLEs Digital Director, Rose Maria Boelsmand, passer jakken med de diskrete denim-referencer perfekt ind i 2017:

"Med total-indtoget af denim brands som Vetements, Frame og M.I.H Jeans og comebacket af mom og boyfriend jeans, var 2016 et sandt denim år. Jeg er vild med jakkens diskrete denim-detaljer, der tager trenden med ind i 2017 på en fin og lidt quirky ny måde."

En jakke i en douche nuance er en god måde at integrere farve i sit vinterlook, der ellers ofte bliver sort-i-sort. Rosa og pudder-farver er vaskeægte forårsdarlings (og en farveskala, vi hylder fra side 1-154 i det aktuelle ELLE), så byd foråret velkommen i en rosa nuance og tilføj denim deltaljer for et råt og nutidigt look.

Læs også: Ugens ELLEment: All eyes on Heartmade

Diesel har udviklet sig meget siden 00’erne, hvor de havde særligt succes med deres lavtaljede skinny jeans, som nærmest var et musthave i enhver garderobe. Der er stadig mange (og virkelig velsiddende) jeans i Diesels kollektion, men der er mindst lige så mange items, der er helt on point i forhold til sæsonens trends. 

Foto: PR

Den cool jakke med denim detaljer fra Diesel koster 2.010 kr. og kan købes her

Relaterede artikler