Ugens ELLEment: Forårsfine loafers

Ugens ELLEment: Forårsfine loafers
Foto: PR

Det er på nuværende tidspunkt svært at forestille sig, at vi inden længe kan bytte de store vinterstøvler ud med åbne sko - ikke desto mindre er det sandheden. For foråret nærmer sig med hastige skridt, og du kan faktisk allerede nu investere i et par sko, som du med den rette styling kan tage i brug med det samme.

Læs også: Valentine's Day: 10 gaver, vi gerne vil have

ELLEs Digital Director, Rose Maria Boelsmand, er faldet for et par loafers fra By Malene Birgers SS17-kollektion, som på én og samme tid er både klassiske og cool. Om skoene siger hun:

”Selvom der er sne udenfor, har jeg allerede forår på hjernen. Derfor drømmer jeg om at smutte fusserne i et par loafers (måske med en lille glimmer-sok mens det stadig er koldt), og disse fra By Malene Birgers SS17 kollektion er super-cute med kvast-detaljen og de hvide stik.”

Termometeret vidner om minusgrader, og af den grund kan vi (desværre) ikke itræde os loafers som disse med bare fødder. Med en fin glimmersok kan du dog nemt komme denne problemstilling til livs og samtidig gå foråret i møde med et par sko, som du kan bruge gennem flere årstider. 

Brug de fine loafers med et par stumpebukser for et cool look, som samtidig vil lade skoene komme til sin ret. 

Ugens ELLEment: Forårsfine loafers Foto: Produktfoto

Loafers, By Malene Birger, 2.600 kr.

Relaterede artikler