Ugens ELLEment: Forårsfin læderjakke

Foto: PR

Denne uges ELLEment er et resultat af et samarbejde mellem Mytheresa.com og Vetements. En forårsfin og funky 2017-version af den klassiske bikerjakke, som ovenikøbet er lyserød. What's not to love? 

Læs også: Notabene markerer 20 års jubilæum med ny kollektion

Det hypede modekollektiv Vetements har bygget deres succes op omkring strategiske designsamarbejder med alsidige og aparte firmaer, som fx med fragtfirmaet DHL, men også modehuse som Levi's, Reebok og Dr. Martens har fået æren af at specialdesigne tøj til dem. 

Nu har Vetements teamet op med den luksuriøse webshop Mytheresa.com, og resultatet er den fineste lyserøde læderjakke, som vi ville elske at byde foråret velkommen med. Om jakken siger ELLEs Digital Director, Rose Maria Boelsmand:

Vetements bliver ved med at genopfinde sig selv og de klassiske garderobeitems. Den lyserøde bikerjakke er et pragteksemplar på, hvordan de lykkes med at finde på noget nyt, hver gang de indgår et eksklusivt samarbejde, og jeg kan allerede se, hvordan jakken vil give mine forårskjoler kant og i øvrigt klæde mine Vetements-jeans fra sidste år!”

Se også: ELLE-redaktionen: Dét har vi på til modeuge - dag 2

Selvom det kan virke voldsomt at bruge flere tusinde kroner på en jakke, kan den styles på mange forskellige måder. Brug jakken med forårets midi-tylskørter, løse bukser eller jeans i et funky og feminint miks med både romantiske og street-cool referencer. Mulighederne er mange.

Psst... Candyfloss bliver et af SS17-sæsonens it-farver. Se blot side 57 i ELLEs Trendbibel, som kommer sammen med månedens ELLE, der er på gaden nu!

Jakken forhandles eksklusivt på Mytheresa.com - køb den her

Foto: Produktfoto

Lyserød læderjakke, Mytheresa.com x Vetements, 32.650 kr.

 

Relaterede artikler