Ugens ELLEment: Farvet pels i 70'er stil

Foto: @byrosemaria og Zara

Fra maxikjoler til denim dungarees, kassebukser og shearling jakker bruser 70’er-bølgen stadig over os dette efterår - og hvilket held! 70’erne rimer nemlig også på lun pels i alle afskygninger. Der findes knap én ting, der med ét kan gøre en råkold, mørk og grå oktobermorgen til en fornøjelse at skulle ud i, som en blød og lun pels. Og følelsen forstærkes kun, hvis pelsen har fine farverige detaljer, der kan lyse op i blandt hverdagens kedsommelige farvepallet.

Læs også: Ugens ELLEment: Customize-parfume fra Byredo

Derfor fremhæver ELLEs Digital Director, Rose Maria Boelsmand, den skønneste lammeskindspels fra highstreetfavoritten Zara som Ugens ELLEment. Patchwork pelsfrakken forener på en gang ladylike efterårselegance med stilfulde 70’er-detaljer.

Læs også: Dagens highstreet-fix: Rustrød ruskindsjakke

“Hurra for 70’erne, hvor looket var blødt, lunt og lækkert. Kort sagt, alt det vi sukker efter, når det bliver koldt og mørkt uden for. Pels er din bedste ven på de rigtig rå og grå dage, og jeg har forelsket mig fuldkommen i patchwork frakken fra Zara i lammeskind, der er en perfekt måde at integrere sæsonens brændte “must-have” farver og bløde boho-vibes på underpillet og lækker vis i hverdagslooket,”  siger Rose Maria.

Den skønne patchworkfrakke i lammeskind kan købes her og koster 2299 kr.

Ugens ELLEment: Farvet pelsfrakke

Relaterede artikler