Foto: PR
Udsalg

Udsalget er startet, og her er nogle af vores tilbudsfavoritter

af Nikita Hoffmann Andersen 11/06/2020
Du har måske set dem: SALE-skiltene, der indikerer, at det er den tid på året. Udsalget er nemlig startet, og her er nogle af vores tilbudsfavoritter, som du kan shoppe med rabat. Hvis du er hurtig...
Hvis du drømmer om at gå sommeren i møde med en ny drømmetaske fra fx Gucci og Loewe, Bottega-frakken, du har sukket efter i månedsvis, eller et par spidse snuder fra Balenciaga, så er der rigtig gode nyheder til dig.   Udsalget er nemlig startet, og det er nu, du skal ud af starthullerne, hvis du vil have de fineste items til den bedste pris.  
  Foruden en masse lækre webshops, som afholder udsalg, er butikkerne også begyndt at bugne af SALE-skiltene, der indikerer, at det er den tid på året.    Læs også: 10 styles, der forsøder de første sommerdage   Gucci, Loewe, Bottega Veneta, Mulberry, Chloé, Burberry og Chanel er bare nogle af de københavnerbutikker, der har startet udsalg - og der er op til 40% at spare.    I galleriet herunder har vi samlet nogle af vores udsalgsfavoritter.    God shoppelyst!