Skoskabet Tromborgs PR-ansvarlige, Stephanie Visberg: "Disse 3 ting, drømmer jeg om lige nu!"

Foto: Kavian Borhani

I 'Skoskabet' i månedens ELLE kan du møde Stephanie Visberg, der er PR-ansvarlig for det danske luksushudplejebrand, Tromborg, og privat danner par med Malkit Singh, der er stifter af activewear-brandet 7Days Active.

Stephanies stil er klassisk, minimalistisk og feminin - og altid med et eksklusivt, og professionelt twist, som en lækker cashmere sweater eller den perfekt-fittede sorte blazer. Og så har hun en to-die-for skogarderobe, som vi har snaget igennem i månedens ELLE, hvor du kan finde Stephanie - og hendes sko - på sidste side i magasinet i 'Skoskabet'.

Men ud over, at vi har kigget i hendes eksisterende skogarderobe, har vi spurgt den velklædte PR-kvinde om, hvilke tre ting hun drømmer om lige nu. 

Se med nedenfor og lad dig inspirere af Stephanie til dit køb.

Foto: Produktfoto

Lampe, Lindsey Adelman. Pris på forespøgsel. Køb her. 

"Jeg er fuldstændig forelsket i denne lampe fra Lindsey Adelman - den vil passe perfekte til mit nye spisebord."

Foto: Produktfoto

Leave On Mask, Tromborg. 2.350 kr. Køb her. 

"Tromborgs 'Enrichement Leave On Mask' er den ultimative selvforkælelse. Jeg elsker, at den at min hus føles helt gennemfugtet og har den lækreste glød, efter jeg har sovet med den på."

Foto: Produktfoto

Sko, Amina Muaddi, 5.300 kr. hos MyTheresa.com. Køb her. 

"Jeg er vild med disse spidse slingback pimps fra Amina Muaddi - de kan nemt pifte et hvert outfit op, og er med til at give et twist til min minimalistiske stil."

Relaterede artikler