Triumph event
Foto: PR
Annonce

Triumph og ELLE inviterer til sommerevent 

11/05/2023
Programmet byder på stylingtips til sommergarderoben, kolde forfriskninger og goodiebags til alle tilmeldte deltagere, når vi inviterer en række heldige læsere til event. Tilmeld dig med det samme – der er begrænset antal pladser.

Hvad er bedre end at starte ugen efter en lang weekend med at forkæle dig selv og dine veninder? ELLE og Triumph er gået sammen og byder på en inspirerende aften, som klæder jer på fra inderst til yderst, så I kan føle jer klar til sommerens mange festlige sammenkomster og solrige stunder.

Så tag din veninde under armen og oplev moderedaktør hos ELLE Johanne Brostrøm give dig de bedste tips til at skabe et fuldendt look med badetøj, så du er klar til både stranden og sommerfesten. Nyd en aften i godt selskab, hvor du bliver inspireret, imens du får serveret kolde forfriskninger i den Triumph-butikken i hjertet af København.

Alle vores gæster får en goodiebag fra Triumph og et eksemplar af månedens ELLE-magasin med hjem, og i løbet af aftenen udlodder vi en badedragt efter eget valg fra Triumph Swimwear-kollektionen (værdi op til 800 kr.) til en heldig gæst samt hendes veninde.

Vi glæder os til at se dig!

PRAKTISK INFORMATION

Hvornår: Mandag d. 22.05.2023, kl 17:30 –19:00

Hvor: Triumph Flagship Store, Vimmelskaftet 43, København K (2 minutters gang fra Gl.Strand Metro)

Tilmelding: Reserver din plads lige her. Det koster 20 kr at deltage, og der er et begrænset antal pladser.