Tommy Hilfiger hylder modehuset mest ikoniske styles i ny kollektion
Foto: Tommy Hilfiger
Annonce

Tommy Hilfiger hylder modehusets mest ikoniske styles i ny kollektion

af Annonce 3/10/2018
Med to af tidens mest omtalte it-girls og modeller i front, hylder Tommy Hilfiger nogle af modehusets mest ikoniske styles med kollektionen 'TOMMY ICONS'.
Efter et par sæsoner med it-girl og topmodel Gigi Hadid i front for modehuset, er Tommy Hilfiger klar med to nye - og mindst lige så stærke - ansigter for deres nye kollektion. Tommy Hilfiger har nemlig teamet op med Hailey Baldwin og Winnie Harlow og placeret dem i front for modehusets hyldestkollektion til de mest ikoniske styles fra Tommy Hilfiger gennem tiden. Kollektionen har derfor også fået navnet 'TOMMY ICONS' og består af kendte garderobeklassiskere i en ny fortolkning, herunder den populære 'Oxford' skjorte, parkaer og puffede jakker som har fået tilført et twist i form af oversized silhouetter, luksuriøse stoffer og en farvepalet med masser af guld, burgundy-rød og en varm navy-blå. Valget af Hailey Baldwin og Winnie Harlow som ansigter for Tommy Hilfigers 'TOMMY ICON'-kollektion bunder i, at Tommy Hilfiger netop ser dem som fremtidens ansigter og dermed et ikon for modehuset har Tommy Hilfiger tidligere udtalt. Og de to smukke Tommy Hilfiger ambassadører og ansigter er i den grad også deres ansvar som ikoner bevidst: ”At være et ikon handler ikke om, hvor mange mennesker, der kender dit navn, men om at have noget mere”, lyder det fra den ene af de to kampagneansigter, Harley Baldwin
Foto: Tommy Hilfiger
Kollektionen blev vist første gang ved et storslået show i Shanghai i starten af september, og var et 'See Now, Buy Now'-show, hvilket betød, at kollektion var til salg i butikkerne og online lige efter showet. I galleriet har vi samlet nogle af de fine styles fra TOMMY ICONS-kollektionen, som kan shoppes i Tommy Hilfigers butikker og online.