Ur Stæhr ELLE 2018
Foto: Produktfoto
Annonce

Tid til et nyt ur? Her er redaktionens ur-favoritter til efteråret

af annonce 13/09/2018
Et ur er et udtryk for din stil, og blevet en vigtig hverdags-accessory, der spiller en rolle for dit outfit. ELLE guider dig til de fineste ur-modeller dette efterår fra nogle af de lækreste urbrands.

Der er få ting, der er så stilfulde - ja nogle ville kalde det tidløse - som det, at kunne komme til tiden.

Det er simpelthen klassisk god stil at have fornemmelse for sin egen og respekt for andres tid og at kunne overholde sine aftaler. Og det bliver kun endnu mere graciøst, når man tilmed kan konsultere et tikkende lille mekanisk kunstværk om venstre håndled.

Et ur er dog meget mere end blot en påmindelse om at tiden flyver. De seneste par år har uret nemlig opnået kultstatus på linje med solbrillerne, og er blevet en integreret og allestedsnærværende accessory på lige fod med solbriller.

Og det er ikke uden grund: Et ur er nemlig også et meget konkret udtryk for din stil: Er du til en helt enkel, feminin model med smal rem og renset urskive i rosaguld, eller ‘låner’ du fra herregarderoben (det gør du jo alligvel med boyfriend jeans og ternede blazere, ikke?) og vælger en tung model med facetteret urskive og tung rem - eller er du til en tidløs model, der ikke stjæler opmærksomhed, men passer til alt?

Selvom man ikke kan sætte pris på vigtigheden i at have styr på tiden, behøver det heldigvis ikke koste en formue at finde et ur, der både matcher din stil og ligner en million!

Redaktionen har kigget på de nyeste kollektioner og fundet kvalitetsure i alle stil- og prisklasser, fra flere af vores foretrukne urmærker.

I blandt findes både de underspillede, og enkle ur-styles fra Daniel Wellington, der denne sæson har lanceret deres klassiske model med en hvid læderrem, hvid urskive og rosa-guld detaljer. Du finder også mere ‘tunge’ modeller, eksempelvis fra Oris, der kan give dine feminine looks lidt maskulin kant, eller klassiske schwetizer-ure fra Bulova, der kan bringe elegance til et hvert outfit.

Se med i galleriet nedenfor, hvor ELLE har valgt efterårets fineste urstyles, uanset om du er til det helt simple eller går all-in på tikkende detaljer!