Styling-redaktørens forårsfavoritter fra Zalando

Annonce

Det danske forår har allerede vist sig fra sin bedste side med solskin, blå himmel og høje temperaturer. Den gode stil må gerne fortsætte, så forårstøjet kan forblive fremme og vinterens tunge tøj kan gemmes langt væk for de næste mange måneder.

Men selvom det syner lunt og sommerligt med høj sol, så kan forårsvinden stadig godt spille et køligt puds, og derfor er det vigtigt, at man klæder sig på med øje for at det kan være koldt - men dog uden at man går på kompromis med den gode stil! 

ELLEs Style Director, Mie Juel, er ofte på farten rundt om i byen på styling-opgaver, der i de lyse måneder ofte foregår udenfor, og derfor er en klassisk og stilfuld frakke en essentiel del af Mies forårslook. Frakken er blandt Mies favoritter fra online-shoppen Zalando, der netop nu frister med flere 1000 aktuelle forårsvarer fra både danske og internationale brands - lige fra high street til premium. 

Læs også: Mie Juel: Sådan styler du den hvide skjorte

Mie Juel, der altid har øje for den finurlige detalje og det personlige touch, har udvalgt sit forårsfavorit-look fra Zalando, der både er klassisk, casual, feminint og iøjnefaldende. Om looket siger Mie: 

"Min hverdag er meget dynamisk og foregår oftest på farten med møder, både internt og eksternt. Mange dage foregår på fotoskydninger, hvor jeg har brug for at have tøj på der er behageligt og let at bevæge sig i. Mit hverdagslook er derfor typisk bygget op omkring en hvid skjorte, gerne med en fin detalje som f.eks. ærmer med vide, jeans og et par sneaks. Af accessoires er mine yndlings pt. lange perleøreringe og tørklæder, som jeg båder binder i livet på jeansene, i håret eller om halsen, afhængigt af mit humør." 

 

Læs også: Cheap'n'chic: Hverdagscool med fine detaljer

Hos Zalando findes et af de absolut største udvalg af brands lige fra prisvenlige Topshop til eksklusive Missioni og BCBGMaxazria. Gør Mie kunsten efter og miks dyrere items med highstreet og skab et look, der er helt dit eget og lige i tand med tidens hotteste trends! 

Se hele Zalandos store udvalg her. 

Se med i galleriet nedenfor, hvor du kan shoppe Mie Juels forårsfavoritter fra Zalando direkte.

Mie Juels forårsfavoritter fra Zalando

 

Relaterede artikler