Nensi Dojakas sexede festlook
Foto: @camillecharriere & PR
Shopping

Stjæl Nensi Dojakas sexede festlook

Af Johanne Brostrøm & Josephine Aarkrogh 19/11/2021
Du kan med fordel finde dine cut-outs og andre sexede items frem fra skabet. ELLEs moderedaktion guider dig til, hvordan du nemt kan stjæle Nensi Dojakas sexede stil til sæsonens kommende jule- og nytårsfester.

Hvis endnu ikke brandet, Nensi Dojaka, er på dine læber, bør det være det! Albanske Nensi Dojaka vandt for nylig LVMH-prisen, og hendes signatur er ikke til at tage fejl af: det er ultrasexet, med masser af cut-outs og viser masser af hud. Perfekt til den kommende festsæson.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Fans tæller Kaia Gerber, Bella Hadid og Camille Charriere for at nævne nogle få, og vi kan sagtens forstå dem.

Er du ikke lige klar til at hoppe i pailletter og masser af print, er Nensi Dojakas vovede, men chikke, look vejen frem.

Lingeridetaljer, transparens og kropsnære silhuetter er alle at finde hos Nensi Dojaka, og heldigvis følger andre designere og highstreetbrands også med.

Det er nemt at få looket selv. Du kan f.eks. gå efter en flot bh-top med et par højtaljede jeans og style med en blazer over. Eller lad en smuk sort kjole med cut-out-detaljer tale for sig selv og hold makeup og accessories enkle.

Glæd dig også til det nye år, hvor Nensi Dojaka har lavet en kollektion i samarbejde med italienske No.21, der som en del af et mentorprogram har taget hende under vingen og ladet hende fortolke deres univers.

I galleriet herunder har ELLEs moderedaktion samlet 15 items, der giver dig det sexede festlook lige nu.