Ny kollektion Stine Goyas SS21-kollektion er ude, og her er de 10 styles, vi vil have fat i med det samme

Foto: Stine Goya

Mere end nogensinde trænger vi til smil og ballade, og det er da også nøjagtig, hvad Stine Goyas nye SS21-kollektion bringer med sig: glæde!

Den nye kollektion byder på lange kjoler, larmende mønstre, finurlige silhuetter og knald på farverne – alt det, som vi har manglet efter en lang, grå og Coronaramt vinter, og alt det som Stine Goya-huset er selve indbegrebet af.

Læs også: 00'erne har fået et fashion comeback, og vi er ikke sikre på, om vi er vilde med det

Denne sæsons prints er inspireret af Stine Goya-husets egne hverdagsmomenter og oplevelser. Kreativ direktør, Stine Goya, fortæller:

"Print er en øjeblikkelig humør-booster, og hver og en fortæller en anderledes historie. De ternede items er så preppy og legende. De vandfarvede blomster udstråler elegance, imens vores zebra styles giver noget seriøst kant. Der er et print til ethvert humør denne sæson.”

Læs også: 10 chikke shorts til de varme forårsdage

Den nye SS21-kollektion er 50% mindre end Stine Goyas forhenværende kollektioner – det er et forsøg på en mere bæredygtig agenda, som vi er ret vilde med. Den nye, mindre kollektion byder også på 10% flere bæredygtige materialer, end de tidligere kollektioner har gjort.

Læs også: 11 items, der giver et friskt forårslook til påskeferien

ELLE har i galleriet herunder samlet 10 items fra den nye kollektion, som vi ikke kan få fingrene i hurtigt nok – hvilket item er din personlige favorit?

Du kan se hele kollektionen og shoppe dine favoritter hjem lige HER.

Stine Goya favoritter

Læs også: Denne ting bringer os mest lykkefølelse at købe

Relaterede artikler