Julegaveønsker Sophia Roe: ”Disse julegaver drømmer jeg om at modtage"

Foto: Privat

Juleaften er nær, og vi kan næsten ikke være i os selv så meget, vi glæder os til juleand, julegodter og julegaver. Ja, faktisk alt med ’jul’ foran, ser vi frem til.

Forhåbentligt er julestressen ikke begyndt at melde sig hos dig, og vi krydser for, at den slet ikke kommer. Influenceren Sophia Roe lader sig i hvert fald ikke falde i julestressfælden. Læs med, når du fritter hende for hendes juleønsker og stiller hende tre hurtige spørgsmål. 

Følger du Sophia Roe på Instagram, er det svært ikke at blive revet med af hendes monokrome univers, og hun er til stor inspiration for hendes mange følgere.

Vi har talt med den inspirerende modeinfluencer og frittet hende for hendes største julegaveønsker. Måske du mangler lidt last minute-inspiration?

Hvad er den bedste julegave, du nogensinde har fået?

"I den verden jeg navigerer i til daglig, er materialismen altid på det højeste. Jeg elsker smukke ting men sætter også stor pris på smukke minder. Mine forældre giver mig altid en ferie med dem i julegave. Ikke at et par Manolos ikke også kan vække glæde i mit æstetiske hjerte, men oplevelser med familien, eller dem jeg elsker, er uvurderlige i min optik.”

Hvad er den bedste julegave, du nogensinde har givet? 

”Hvis der er noget, jeg elsker, er det at finde gaver. Jeg har givet en del gennem årene, så det er svært at huske den allerbedste, men jeg gav engang min mor et spaophold, og jeg husker gaven som et hit.”

Hvornår køber du dine julegaver?

”Nu er jeg så heldig at bo i indre by, så jeg hopper som regel ned og køber det hele last minute. Generelt julestresser jeg ikke så meget.”

Hvad ønsker du dig til jul? 

Sophia Roes juleønsker

Relaterede artikler