Sofistikeret hverdagsluksus fra inderst til yderst med 'S by Sloggi'
Annonce

Sofistikeret hverdagsluksus fra inderst til yderst med 'S by sloggi'

af Annonce 28/09/2018
'S by sloggi' er sloggis helt nye lingerilinje, der er skabt ud fra de ypperste krav til look og komfort i superbløde materialer og sofistikeret design.
Livet består primært af hverdage, så hvorfor ikke gøre en dyd ud af dem? ’S by sloggi’ er sloggis helt nye lingerilinje, der er skabt ud fra de ypperste krav til look og komfort i superbløde materialer og sofistikeret design, der holder formerne på plads og sikrer dig lækkerhed hver dag.

'

'S by sloggi'-linjen består af enkle design i det blødeste materiale, og det hvad enten du er til silkebløde geometriske blonder eller sømløse kanter, som sloggi mestrer til perfektion. Med andre ord: Uanset hvilken style fra sloggis 'S by sloggi'-linje du vælger, er der tale om en perfekt kombination af silkebløde materialer og sofistikeret design, som på alle måder vil få dig til at føle dig godt tilpas fra inderst til yderst. Udover lingeri bestående af bh'er og trusser, findes der også de fineste bodyer i den nye 'S by sloggi'-kollektion, der smyger sig ind til kroppen som alternativ til både undertrøje og underkjole. Med dem kan du på alle måde føle dig som en hverdagsballerina ved at kombinere komfort med praktik og elegant design.
’S by Sloggi Symmetry’, bodystocking, 449 kr.
S by sloggi-serien fås i smukke sæsonfarver, der passer til efterårets farve-trends som eksempelvis mørk bordeaux, mørk grøn og mørk lilla. Dog fås de fleste styles også i sort, en flot dyb grå og råhvid, som faste sortimentsfarver uanset sæson.
’S by sloggi Silhouette High Leg’-trusse, 199 kr.
I galleriet har vi samlet udvalgte styles fra 'S by sloggi-serien, som du også kan se meget mere til her.