Smykkefavoritter fra Ro Copenhagen til Valentine's Day
Annonce

Smykkefavoritter fra Ro Copenhagen til Valentine's Day

af Annonce 7/02/2019
Valentine's Day er den perfekte anledning til at forkæle dig selv med et smykke, som kan følge din vej i livet og måske minde dig om særlig person, dag eller begivenhed. Vi har samlet vores smykkefavoritter fra Ro Copenhagen...

Kærligheden og de mennesker, der betyder noget for os, burde fejres hver dag.

Men med Valentine's Day lige rundt om hjørnet, er der heldigvis en perfekt anledning til at forkæle dig selv med et smykke, som kan minde dig om kærligheden og disse personer - hver eneste dag.

Med et personligt smykke, som symboliserer en bestemt person, dag eller begivenhed i dit liv, kan du bære det hver dag og blive mindet om kærligheden til netop det, smykket symboliserer.

Her på ELLE-redaktionen er vi vilde med det danske smykkebrand Ro Copenhagen, hvis univers byder på smykker af 18 karat rød- og hvidguld med diamanter af fineste kvalitet.

Og som prikken over i'et er Ro Copenhagens smykker lavet med den vision for øje, at hvert smykke skal gemme på minder, særlige øjeblikke og personer, der står vores hjerter tæt.

Derfor er det også muligt at indgravere særlige datoer og initialer på udvalgte ringe, ligesom at alle smykkerne er lavet af fineste kvalitet, så det holder hele livet, og også kan videregives til den næste generation og videreføre den personlige historie, som smykket gemmer på.

Udover smykker i 18 karat rød- og hvidgul, har Ro Copenhagen også tilføjet de fineste barokperler med små diamanter, som uden tvivl er en ny favorit her på ELLE-redaktionen.

I galleriet har vi samlet alle vores Valentine's Day-favoritter fra Ro Copenhagen, som du kan lade dit næste personlige smykke inspirere af...